EgeKalite ve lezzet bir arada

Kalite ve lezzet bir arada

26.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Kalite ve lezzet bir arada

Yemek alışkanlığını değiştirecek, lezzet tutkunlarını sıcak ve şık bir ortamda buluşturacak My House Meat&More Gaziemir’de kapılarını açtı. Misafirlerini ayrıcalıklı tatları, konforlu atmosferi ve farklı konseptiyle ağırlayan My House’un açılışını Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ve restoranın ortakları Mustafa Doğdu, Canan Doğdu, Semih Abacı, Hüseyin Yorulmaz, Serdar Bıçak, Ulaş Şırlancı yaptı. Gaziemir’in en seçkin mevkinde yer alan, metropol hayatının getirdiği yoğun tempodan uzak bir lokasyonda konumlanan ve konuklarına aile atmosferinde, seçkin lezzet anlayışıyla ağırlayan mekan ilk günden yoğun ilgi gördü.

Haberin Devamı

Yeni buluşma noktası

Sanat kokan konsepti, birbirinden farklı mönüleriyle damak tadını bilenlerin yeni lezzet durağı olacaklarını belirten My House yaratıcıları, “Hem yemek yiyeceğimiz hem de dostlarımızı ağırlayacağımız bir mekan için yola çıktık, ortaya bu harika mekan çıktı” dedi. Kuzu kaburgadan ciğere; tereyağlı hardallı bonfileden Osmanlı sucuğuna, kuzu kokoreçten tandıra kadar onlarca farklı lezzet açılışta misafirlerin damak tadına sunuldu. Farklı konsepti, geniş lezzet yelpazesiyle restoran, İzmir’in yeni buluşma noktası olacak.

KEŞFETYENİ
Sinirlerine hakim olamadı! Seyircisine sert tepki gösterdi
Sinirlerine hakim olamadı! Seyircisine sert tepki gösterdi

Cadde | 20.04.2025 - 10:29

'Çalkala', 'Pırlanta', 'Nazar', 'Ders Olsun', 'İntikam', 'Gölge' gibi şarkılarıyla hafızalara kazınan şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz akşam Nevşehir'de sahne aldı. Mekanda sigara içenlere tepki gösteren ünlü şarkıcının o halleri gündem oldu.