26.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:
Yemek alışkanlığını değiştirecek, lezzet tutkunlarını sıcak ve şık bir ortamda buluşturacak My House Meat&More Gaziemir’de kapılarını açtı. Misafirlerini ayrıcalıklı tatları, konforlu atmosferi ve farklı konseptiyle ağırlayan My House’un açılışını Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ve restoranın ortakları Mustafa Doğdu, Canan Doğdu, Semih Abacı, Hüseyin Yorulmaz, Serdar Bıçak, Ulaş Şırlancı yaptı. Gaziemir’in en seçkin mevkinde yer alan, metropol hayatının getirdiği yoğun tempodan uzak bir lokasyonda konumlanan ve konuklarına aile atmosferinde, seçkin lezzet anlayışıyla ağırlayan mekan ilk günden yoğun ilgi gördü.
Yeni buluşma noktası
Sanat kokan konsepti, birbirinden farklı mönüleriyle damak tadını bilenlerin yeni lezzet durağı olacaklarını belirten My House yaratıcıları, “Hem yemek yiyeceğimiz hem de dostlarımızı ağırlayacağımız bir mekan için yola çıktık, ortaya bu harika mekan çıktı” dedi. Kuzu kaburgadan ciğere; tereyağlı hardallı bonfileden Osmanlı sucuğuna, kuzu kokoreçten tandıra kadar onlarca farklı lezzet açılışta misafirlerin damak tadına sunuldu. Farklı konsepti, geniş lezzet yelpazesiyle restoran, İzmir’in yeni buluşma noktası olacak.