EgeHastaneye giderken hastanelik oldular

Hastaneye giderken hastanelik oldular

29.10.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Rahatsızlanan akrabalarını hastaneye götüren aile kaza yaptı. Araç sürücüsü,eşi ve hastaneye götürdükleri yakınları yaralandı. İkisinin durumu ağır...

Hastaneye giderken hastanelik oldular

Manisa’nın Turgutlu İlçesi’nde, evde rahatsızlanan yakınını hastaneye götürmek isteyen sürücü, aynı yönde seyreden traktöre arkadan çarptı. Kazada, araçta bulunan üç kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.
Olay, önceki gün saat 19.30 sıralarında Eski İzmir Yolu’nda meydana geldi. İzmir’in Kemalpaşa İlçesi Sarılar Köyü’nden Turgutlu Devlet Hastanesi’ne, evde aniden rahatsızlanan 71 yaşındaki Halil Yurt’u götürmekte olan 52 yaşındaki İbrahim Çalışkan, yönetimindeki 35 PBP 95 plakalı otomobille aynı istikamete giden, plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen traktörün römorkuna arkadan çarptı.

Uyarıcı işaret yok iddiası
Kaza sonrası traktör ve sürücüsü kayıplara karışırken, otomobilde bulunan şoför İbrahim Çalışkan, eşi Sevinç Çalışkan (47) ve yakınları Halil Yurt yaralandı. Çevredeki vatandaşların yardımlarıyla Turgutlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Yurt ve Çalışkan’ın durumlarının ağır olduğu, Sevinç Çalışkan’ın ise ayakta tedavi edildiği belirtildi. Kazanın, traktörün römorkunda ışık ve uyarıcı görevini yapan reflektörler olmadığı için meydana geldiği öne sürüldü. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.