EgeGıdayı bilinçli tüketin

Gıdayı bilinçli tüketin

22.10.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Gıda Mühendisleri Odası Ege Bölge Şubesi, Dünya Gıda Günü nedeniyle, İzmir, Manisa ve Aydın’da stantlar açtı.

Gıdayı bilinçli tüketin

İzmir Kemeraltı’ndaki etkinlikte, küresel ısınmaya bağlı kuraklığa dikkat çekildi. Açlığın insanlığı tehdit ettiği vurgulandı. Tarım ürünlerini bilinçli tüketme çağrısı yapıldı. Broşürler de dağıtıldı. Şube Başkanı Hülya Yılmaz, “İnsanların yaşamak, gelişmelerini sağlamak için yeterli, dengeli ve sağlıklı gıdaya gereksinimleri var. Ancak günümüzde, gerek dünyada gerek ülkemizde, uygulanan politikalar nedeniyle insanların yeterli gıdaya ulaşabildiğini bile söylemek mümkün değil” dedi.