EgeFenerbahçelilerin kalbi Kuşadası’nda attı

Fenerbahçelilerin kalbi Kuşadası’nda attı

21.07.2024 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kuşadası, 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü’nde “En Büyük Fenerbahçe” nidalarıyla çınladı.

Fenerbahçelilerin kalbi Kuşadası’nda attı

Yusuf Çınar - 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü dolayısıyla Kuşadası’nda Kuşadası Fenerbahçeliler Derneği tarafından, Kuşadası Fenerbahçeliler Derneği Başkanı ve Kaya Sürücü Kurslarının sahibi Ali Kaya’nın unutulmaz ev sahipliğinde, Antik Kemer ‘de unutulmaz bir gece düzenlendi. Geceye, Fenerbahçe Basketbol Şube Sorumlusu Sertaç Komsioğlu, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Gemici, Aydın Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hayrettin Dincil, Kuşadası Fenerbahçeliler Derneği geçen dönem başkanlarından Tibet Özer ve çok sayıda seçkin sima katıldı. Eda Armağan Organizasyon tarafından düzenlenen, sunuculuğunu Özgür Özmavi ve Gizem Aksay’ın yaptığı gecede; Ankara, İstanbul, İzmir, Aydın ve Kuşadası’ndan yaklaşık 600 davetli yer aldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçelilerin kalbi Kuşadası’nda attı

Fenerbahçe Beko Basketbol lig ve Türkiye kupasının alana getirildiği anda “Çok Yaşa Ali Koç Başkan, çok yaşa Ali Kaya” tezahüratları zirveye ulaştı. Sahneye çıkan Tuğba Özay, şarkılarıyla geceye renk kattı.

Fenerbahçelilerin kalbi Kuşadası’nda attı

‘Bu renklere gönlümüzü verdik’

Kuşadası Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Kaya, bu geceyi kendisi ile birlikte hazırlayan yönetim kurulu üyeleri ile sponsor firmalara teşekkür etti. 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü’nün, yurt içinde ve yurt dışında Fenerbahçe’ye gönül veren dernekler tarafından kutlandığını belirterek, “Biz Kuşadalı Fenerbahçeliler olarak bu renklere gönlümüzü verdik. Fenerbahçe dünya durdukça yükselecek, bayrağı inmeyecektir. Başkanım Ali Koç ‘a Türkiye’nin incisi Kuşadası’ndan selamlarımızı, saygılarımızı iletiyoruz” dedi. Gece, yönetim kurulu ve Tuğba Özay’ın pasta kesimi ve Fenerbahçe marşının hep birlikte söylenmesiyle sona erdi.