DünyaÜlkeyi sarsan seri katil! 3 günde 3 cinayet

Ülkeyi sarsan seri katil! 3 günde 3 cinayet

07.10.2024 - 11:17 | Son Güncellenme:

Kanada üç günde üç kişiyi öldüren kadın seri katil vakasıyla sarsıldı. Katil cinayetlerin ardından üç gün boyunca kaçmayı başardı.

Ülkeyi sarsan seri katil 3 günde 3 cinayet

Ontario polisi, Toronto'da yaşayan bir kadının üç kişiyi öldürmekten tutuklandığını ve şüphelinin 'seri katil' olabileceğini açıkladı.

Haberin Devamı

Polise göre, Sabrina Kauldhar adlı 30 yaşındaki kadın birbiriyle bağlantısı bulunmayan Toronto, Niagara Şelaleleri ve Hamilton'daki üç ayrı cinayetten sorumlu. Üç ayrı şehirde bulunan iki erkek ve bir kadına ait cesetler, polisin üç gündür araştırdığı vakalarda bir şüpheliyi öne çıkardı.

3 GÜNDE 3 CİNAYET

Kanada'yı sarsan cinayetler, üç gün arka arkaya işlendi. İlk vaka, 1 Ekim Salı günü öğleden sonra Toronto'da kayıtlara geçti.

Polis Keele ve Dundas sokakları yakınındaki bir evde kimliği belirsiz bir kadın cesedi buldu. Cesette hiçbir yaralanma işareti yoktu.

Bir sonraki gün öğleden sonra saat 15.00 sularında ise Niagara Şelaleleri bölgesindeki John Allan Park'ta ağır şekilde yaralanmış bir erkek bulundu. Kurtarma ekiplerinin çabasına rağmen yaralı erkek olay yerinde öldü.

Haberin Devamı

3 Ekim tarihinde ise bu kez Hamilton'daki bir otoparktan polise bıçaklanma vakası bildirildi. Polis ekipleri MacNab Caddesi Kuzey bölgesindeki otoparka ulaştığında, bilincini kaybetmiş yaşlı bir erkek yerde yatıyordu. Hastaneye kaldırılan adam, doktorların müdahalesine rağmen öldü.

Ülkeyi sarsan seri katil 3 günde 3 cinayet

EV ARKADAŞINI DA ÖLDÜRDÜ

Kanada medyasına yansıyan haberlerde, Toronto'da öldürülen kadının Sabrina Kauldhar'ın ev arkadaşı olduğu bilgisi var.

Polise göre, ikinci ve üçüncü cinayetteki kurbanlar Kauldhar tarafından rastgele seçildi.

Mahkemeye çıkarılacak Sabrina Kauldhar'a iki birinci derecede cinayet ve bir ikinci derecede cinayet suçlaması yöneltilecek.