Dünya En mutlu günleri kabusa döndü! Düğünde skandal, 80 kişi aynı anda yere yığıldı

En mutlu günleri kabusa döndü! Düğünde skandal, 80 kişi aynı anda yere yığıldı

01.05.2024 - 10:26 | Son Güncellenme:

Evet demeye dakikalar kala düğündeki herkes kabusu yaşadı. 80 kişi ishal, kusma ve baş ağrısı nedeniyle yere yığılırken arkasındaki neden pes dedirtti.

En mutlu günleri kabusa döndü Düğünde skandal, 80 kişi aynı anda yere yığıldı

130 milyona yakın nüfusuyla Orta Amerika'da yer alan Meksika, kartellerin yönettiği bir ülke haline geldi. Uzun yıllardır Körfez ve Sinao karteli arasındaki çekişmeler nedeniyle bölgeden gelen vahşet haberleri sık sık dünya medyasında ses getiriyor. İngiliz basınında çıkan haberlerde ise bir düğünde yaşananlar dünya medyasında ses getirdi. Ülkenin Cuernavaca şehrinde düzenlenen düğün başlarda çok sıradan bir şekilde ilerliyordu. Davetliler, gelin ve damat mutlu günlerinin tadını çıkarırken aniden herkes kusmaya başladı.

Haberin Devamı

En mutlu günleri kabusa döndü Düğünde skandal, 80 kişi aynı anda yere yığıldı

80 KİŞİ YERE YIĞILDI

Gelin ve damat dahil herkesin hastanelik olduğu olayda bazı davetliler ishal sorunu da yaşadı. İhbar üzerine bölgeye gelen ambulanslar yaklaşık 80 kişiyi hastaneye taşıdı. Doktorlar tarafından yapılan tespitte insanların zehirlendiği belirtildi. Düğünde keçi peyniri ve domates soslu yabani mantarların servis edildiğini belirten yetkililer, Ana yemek olarak ise ıspanak, tarhun ve tatlı patates püresiyle doldurulmuş tavuk göğsü ve kış kuşkonmazı servis edildiğini bildirdi.

En mutlu günleri kabusa döndü Düğünde skandal, 80 kişi aynı anda yere yığıldı

HASTANELİK OLDULAR

Öte yandan sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından izlenen video yorum yağmuruna tutuldu. 5 saat kadar hastanede kalan davetliler daha sonra taburcu edildi, düğün ise ertelendi.