Dünya Ölü ilan edildi, nefes aldığı ortaya çıktı!

Ölü ilan edildi, nefes aldığı ortaya çıktı!

19.06.2024 - 15:22 | Son Güncellenme:

Öldü sanılarak götürüldüğü cenaze evindeki çalışan, 74 yaşındaki kadının hala nefes aldığını fark etti. Derhal kalp masajı yapmaya başlayan personel, daha sonra yetkililere ihbarda bulundu.

Ölü ilan edildi, nefes aldığı ortaya çıktı

Huzurevinde öldüğü bildirilen 74 yaşındaki kadının, cenaze salonuna vardığında hala hayatta olduğu anlaşıldı.
Constance Glanz isimli yaşlı kadın, 3 Haziran sabahı 09.44'te ölü ilan edildi. Ancak götürüldüğü Lincoln, Nebraska'daki Butherus-Maser ve Love Cenaze Evi'nde işler tersine döndü.

Haberin Devamı

Cenaze evindeki bir çalışan, Constance'ın nefes aldığını fark ettiğinde neredeyse yerinden fırlayacaktı. Soğukkanlı davranmaya başaran personel, bir saniye bile kaybetmeden hemen kalp masajı uyguladı. Daha sonra ise, 'olağanüstü' olayı bildirmek için polisi aradı.

Yaşlı kadın hastaneye kaldırılsa da tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayı soruşturan güvenlik güçleri, huzurevi personelindeki personelin suç işleme niyeti olduğuna dair bir kanıt bulunmadığını kaydetti. Polis yetkilisi Ben Houchin, "Bu çok sıra dışı bir vakaydı. 31 yıldır görev yapıyorum ve hiç böyle bir durum görmedim" dedi.

Houchin, yaşlı kadının tedavi edilemeyecek hastaların yattığı bölümde bulunması ve ölümünün beklenir bir durum olması sebebiyle adli tıp yetkilisi gönderilmediğini de ekledi.