DünyaMusk’ın soyu Marslı olur mu

Musk’ın soyu Marslı olur mu

13.07.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Mars’ta akıllı insanların yaşamasını isteyen Elon Musk, kendisinin spermlerinden var olacak kişilerle Kızıl Gezegen’de milyonluk nüfus hedefliyor!.

Musk’ın soyu Marslı olur mu

New York Times gazetesine göre, X (Twitter), Tesla ve SpaceX şirketlerinin sahibi, ABD’li milyarder Elon Musk, kendi spermleriyle Mars’ta bir nüfus oluşturmak istiyor. 250 milyar dolarlık (8,3 trilyon TL) servetiyle dünyanın en zengin insanlarından biri olan 53 yaşındaki Musk’ın “galaksiler arası üreme programı”nda yer almak istediği bildirildi. Milyarderin bunun için de spermlerinin “Kızıl Gezegen” Mars’ı kolonileştirmek için kullanılmasını teklif ettiği yazıldı.

Haberin Devamı

20 yıl içinde spermleriyle Mars’ta milyonluk nüfus hayal eden milyarderin bu hayalinin altında aslında “üstün insan” düşüncesi bulunuyor. Haberde şu iddialarda bulunuldu: “Bu hedef, Musk’ın sadece üstün zekalı insanların üremesi gerektiği inancının bir parçası. Mars, 10 yaşında bilim kurgu okumaya başlayan girişimcinin en büyük tutkularından biri. Öyle ki SpaceX ekibinden, Mars’ta yaşam için dev bir kubbe ve etrafında daha küçük kubbelerden oluşan bir şehir tasarlamalarını istedi.”

Musk’ın soyu Marslı olur mu

Shivon Zilis, Elon Musk’tan üç çocuk sahibi.

Üç çocuğu için bağışcı oldu

Elon Musk’ın ilk eşi Justine Wilson’dan 5, şarkıcı Grimes’ten 3, sahibi olduğu beyin implantı şirketi Neuralink’in yöneticisi Shivon Zilis’ten 3 olmak üzere 11 çocuğu var. Çocuklarını Musk’ın bağışladığı spermleri kullanarak dünyaya getiren Zilis, “Elon gibi akıllı bir kişiden, genlerini seçtiğim çocuklar dünyaya getirmek çok zekice” dedi.