Dünyaİkinci elden giyiniyorum

İkinci elden giyiniyorum

25.10.2008 - 01:43 | Son Güncellenme:

ABD’de giyimi için parti bütçesinden 150 bin dolar harcadığı gerekçesiyle eleştirilere hedef olan Cumhuriyetçi Parti’nin Başkan Yardımcısı Adayı Sarah Palin kendisini savunurken, çifte standarda maruz kaldığını söyledi

İkinci elden giyiniyorum

Kampanyası için fon toplamakla görevli “Ulusal Cumhuriyetçi Komitesi”nin, geçen eylül ayı içinde Palin’in kıyafetleri, saçı ve makyajı için 150 bin dolar harcadığı iddia edilmişti.
Chicago Tribune’e konuşan Sarah Palin, söz konusu kıyafetlerin tutarının 150 bin dolara yakın olduğunu sanmadığını belirterek, kıyafetleri yalnızca kiraladıklarını ve kullandıktan sonra da vakıflara bağışlayacaklarını söyledi. Palin, aslında çok tutumlu bir aile olduklarını söyleyerek, “Benim en sevdiğim mağaza Alaska’daki bir ikinci el dükkânı” dedi.

Haberin Devamı

İkinci elden giyiniyorum

Striptizciler arası Sarah Palin yarışması
ABD’nin Las Vegas kentindeki bir striptiz kulübünde önceki gün “Sarah Palin’e benzeyen striptizciler yarışması” düzenlendi. Saçları ve makyajlarıyla Cumhuriyetçilerin Başkan Yardımcısı Adayı Palin’e benzemeye çalışan striptizciler, 10 bin dolarlık para ödülü ve yeni başkanın yemin törenini izlemek üzere başkent Washington’a yapılacak bir gezi için yarıştılar.
REUTERS