09.09.2008 - 11:13 | Son Güncellenme:
ABD’deki 11 Eylül terör saldırılarının yıldönümü öncesinde El Kaide terör örgütü mesaj vermeye başladı.
Örgütün basın kolu olduğu ileri sürülen Es-Sahab, bir İslami internet sitesi aracılığıyla, 11 Eylül saldırılarının yıldönümünde "izleyicileri memnun edeceklerini" duyurdu.
Uçakların New York’taki Dünya Ticaret Merkezine çarptığı sırada çekilen fotoğraflarının da gösterildiği mesajda, "Allah’ın izniyle sizleri memnun edecek şeyleri görmek için 11 Eylülü bekleyin" denildi.
El Kaide’nin 2 numarası Eymen El Zevahiri, dün El Cezire televizyonunda yayımlanan video mesajında, İran’ı Afganistan ve Irak’taki Amerikan güçleriyle işbirliği yapmakla suçlamıştı.
Zevahiri, Irak’taki Şiileri de "cihat çağrısı yapmamak ve haçlı işgalcilerine karşı silaha sarılmamakla" eleştirmişti.
'Çalkala', 'Pırlanta', 'Nazar', 'Ders Olsun', 'İntikam', 'Gölge' gibi şarkılarıyla hafızalara kazınan şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz akşam Nevşehir'de sahne aldı. Mekanda sigara içenlere tepki gösteren ünlü şarkıcının o halleri gündem oldu.