DünyaDüğün arifesinde yakalandı! Ekranda gördüğü 'fatura' şaşkına çevirdi

Düğün arifesinde yakalandı! Ekranda gördüğü 'fatura' şaşkına çevirdi

21.08.2024 - 11:21 | Son Güncellenme:

Genç kadın, derinden güvendiği altı yıllık erkek arkadaşıyla evlilik hazırlığı yaparken, aniden dünyasını başına yıkan tek bir bildirimle düğünü iptal etmeye karar verdi.

Düğün arifesinde yakalandı Ekranda gördüğü fatura şaşkına çevirdi

Genç bir kadın, altı yıllık erkek arkadaşıyla evlilik hayalinin tesadüf eseri karşısına çıkan bir fatura bildirimi yüzünden iptal olduğunu anlattı.

Haberin Devamı

DERİNDEN GÜVENİYORDU

Kadının hikayesini Tayvan'ın popüler bir sosyal medya uygulaması üzerinden paylaşmasıyla, olay dünya medyasının da takibine takıldı. Buna göre, erkek arkadaşıyla üniversiteden beri yani altı yıldan uzun süre birlikte olduğunu kaydetti. Yanı sıra ona son derece güvendiği için telefonunu kontrol etmek gibi yollara da hiç başvurmadığını belirtti.

HAYATINI DEĞİŞTİRECEK 'BİLDİRİM'

Çift bu yıl evlenmeyi planlıyordu ancak yerel bir salgın sebebiyle ikisi de evden çalışmak zorunda kaldı. Bu yüzden erkek arkadaşına birlikte yaşamak isteyip istemediğini sordu. Böylece salgın yüzünden ayrı kalmayacaklarını düşündüğünü de ekledi. Ancak nişanlısı bu teklifi reddetti, bu yüzden birkaç ay boyunca birbirlerini görmediler.

Salgın Ağustos ayında yatışınca, çift sonunda tekrar buluştu ve genç kadın erkek arkadaşının telefonunda bir program izlediği sırada, hayatının tüm gidişatını değiştirecek o bildirim ekranda belirdi.

Haberin Devamı

DERHAL DÜĞÜNÜ İPTAL ETTİ

Telefonun ekranına erkek arkadaşının daha önce satın aldığı üç kutu kondomun fatura bildirimi düşmüştü. Gördüğü şey karşısında adeta şaşkına döndü çünkü erkek arkadaşıyla uzun süredir görüşmemişlerdi bile.

Nişanlısının Nisan ayından beri bir iş arkadaşıyla ilişkisi olduğu ortaya çıktı. "O dönemde, şirkete gittiğine dair bana yalan söyleyerek o kadınla görüşüyordu" dedi. Yasak aşkı keşfettikten sonra, derhal nişanlısını terk etti ve tüm iletişimi de kesti. Bir süre sonra ise eski sevgilisinin kendisini aldattığı kadınla evlendiğini öğrendi. 

Altı yıl harcayıp onunla ilişki yaşadığı için pişman olduğunu anlattı fakat fatura bildirimi karşısına çıktığı için memnun olduğunu da ekledi. Yoksa her şeyden habersiz bir şekilde onunla evlenmek üzereydi.