Dünya Patrondan skandal 'yasak aşk' teklifi! Çaresizce her şeyi eşine anlattı, aldığı cevap karşısında yıkıldı

Patrondan skandal 'yasak aşk' teklifi! Çaresizce her şeyi eşine anlattı, aldığı cevap karşısında yıkıldı

05.07.2024 - 10:50 | Son Güncellenme:

Patronu zavallı adamı, evli olduğunu bildiği halde romantik bir ilişki için rahatsız ediyordu. En sonunda tehdit boyutuna gelen 'talep' karşısında çaresiz kalan adam her şeyi eşine anlattı. Ancak eşinden aldığı cevabı hayal dahi edemezdi...

Patrondan skandal yasak aşk teklifi Çaresizce her şeyi eşine anlattı, aldığı cevap karşısında yıkıldı

Malezyalı bir adam, evli olduğunu bilmesine rağmen patronu kendisiyle ilişki yaşamak isteyince ne yapacağını şaşırdı. Buna göre, patronu ondan terfi karşılığında kız arkadaşı olmayı talep etmişti. Eşine ihanet etmek istemeyen adam ona yaşadıklarını anlatmaya karar verdi. Fakat eşinin verdiği tepki karşısında adeta şaşkına döndü...

Haberin Devamı

'NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM'

İsmini gizli tutarak olanları sosyal medyada anlatan adam, "Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum" diye yazdı. Patronunun evli olduğunu bildiğini, ancak yine de kendisine yaklaştığını ve dışarı çıkıp onunla içki içmesini talep ettiğini, kendisinin de ne yapacağını bilemeyip bu talebi kabul ettiğini aktardı.

TEHDİT BOYUTUNA VARINCA EŞİNE ANLATTI

Adama göre, patronu bir keresinde kendisinden görüşmesi için evine gelmesini istemişti ve onunla ilişki yaşamak istediğini ima etmişti. Eşini aldatmamakta ısrar etse de, patronu yakın zamanda kendisini terfi ettirmek istediğini ancak bunun için her gün yanında kalması, işten sonra birlikte akşam yemeği yemesi ve her şeyi 'bir çift gibi' yapmaları şartını öne sürdü.

Patronu, talebinin reddedilmesi halinde onu kovmakla bile tehdit etti, bu da adamın işini bırakmayı düşünmesine yol açtı. Çaresizlik içindeki adam yaşadıklarını eşine anlatmaya karar verdi, fakat eşinin vereceği cevabı hayal dahi edemezdi. 

Haberin Devamı

ŞOKE EDEN CEVAP

Adama göre, eşi ondan aynı yerde çalışmaya devam etmesini isteyerek, 'bir işi ve beş haneli bir maaşı olduğu müddetçe' bunun kendisi için yeterli olduğunu ve başka bir ilişkisi olmasını da umursamadığını söyledi. Eşinin sözleri zavallı adamı derinden üzdü. Hissettiklerini paylaşırken şöyle dedi:

"Eşimin beni hiç sevmediğini hissediyorum. Yalnızca paramı umursuyor." 

Ne yapacağını bilmiyordu, bu yüzden çareyi sosyal medya kullanıcılarından tavsiye istemekte buldu. Paylaşıma sosyal medya kullanıcılarından birçok yorum geldi. Bazıları şaşkınlıkla adamın eşini eleştirdi, bazıları ise, şirketi ve patronunu sorguladı.