DünyaÇocuğunu feci şekilde öldürdü! O anların videosunu anneye gönderdi

Çocuğunu feci şekilde öldürdü! O anların videosunu anneye gönderdi

17.05.2023 - 10:39 | Son Güncellenme:

Eşinden ayrılmayı kaldıramayan Brezilyalı babanın yaptıkları ülkede infial yarattı. Söz konusu olayın detayları ise kan dondurdu.

Çocuğunu feci şekilde öldürdü O anların videosunu anneye gönderdi

Şiddet haberlerinin bir süredir artış gösterdiği Brezilya yine dehşete imza attı. Yerel basında çıkan haberlere göre bir baba küçük kızını feci şekilde öldürdü, olayın detayları ise dünya medyasında ses getirdi.

Haberin Devamı

KORKUNÇ DETAYLAR

Geçtiğimiz cuma günü, Nadiro da Silva de Souza kızıyla bir gezintiye çıktı. Eşinden boşanan Nadiro, kızını sık sık ziyaret edip görüyordu.

Kızını son kez 12 Mayıs tarihinde görmeye gelen şahıs ve çocuğundan anne, bir süre haber alınamadı. Tam bir gün sonra ise bölgede bulunan Paranapanema Nehri kıyısında terk edilmiş bir çocuk cesedi bulundu.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, küçük kızın elleri bağlı şekilde ölü bulunduğu ve ilk belirlemelere göre asıldığı ihtimalinin üzerinde durulduğu söylendi. Nadiro'nun ise kayıp olduğunu ve her yerde arandığı aktarıldı.

Çocuğunu feci şekilde öldürdü O anların videosunu anneye gönderdi

ÖLDÜRDÜĞÜ ANLARI ANNEYE YOLLADI

Kızın annesi Beatriz Silva Felix, yerel basına yaptığı açıklamada, eski eşinin kayıp olduğunu ve kızının öldüğünü bildirdi ve Nadiro'nun kızını öldürdüğünü anları kendisine video olarak attığını paylaştı.

Haberin Devamı

Söz konusu görüntülerde kızının ağladığını ve çığlık attığını da belirten Beatriz, babanın terk edilmeyi kaldıramadığı için böyle bir şey yaptığını öne sürdü.

O BİR MELEKTİ

Hamileyken şiddete maruz kaldığını ve bu sebepten ötürü aralarının bozulduğunu belirten Beatriz hayatını kaybeden kızıyla ilgili 'O bir melekti' ifadesini kullandı.