DünyaCani anne! Çocuğunu bilerek balkondan attı

Cani anne! Çocuğunu bilerek balkondan attı

26.10.2024 - 16:54 | Son Güncellenme:

Teksas'ta yürekleri parçalayan olay. Kaldırımda 17 aylık bir kız bebek bulundu. Bebeği balkondan atan isim ise şok etti. İşte detaylar..

Cani anne Çocuğunu bilerek balkondan attı

DIŞ HABERLER SERVİSİ- Yürek parçalayıcı korkunç olay Teksas'ın Galveston kentinde gerçekleşti. 30 yaşındaki Channel Yonko, 17 aylık kızını bir otelin balkonundan atmakla suçlandı.

Haberin Devamı

Kız bebek sabah saatlerinde otelin önündeki kaldırımda bulundu. Hemen hastaneye kaldırıldı ancak çok geçti, küçük kız çoktan hayatını kaybetmişti.

Güvenlik kamera görüntüleri çocuğun üçüncü kattan aşağıdaki zemine düştüğünü gösterdi. Kız bebeğin düşmesinin hemen ardından annesi olay yerinden kaçtı. Çok uzağa gidemeden polis tarafından yakalandı.

Polis soruşturma kapsamında otel çalışanlarından kadının 217 numaralı odada kaldığını tespit etti. Otel odasının içinde bir çöp poşeti de bulundu. Poşetin içinde odanın anahtar kartı, çocuk kıyafetleri ,atıştırmalıklar ve bir tane bıçak vardı.

Yapılan otopsinin ardından kız bebeğin üç delici alet yarası aldığı ortaya çıktı.

Channel Yonko 17 aylık kızı Hannah Yonko'nun ölümüyle ilgili ağırlaştırılmış cinayet suçlamasıyla mahkemeye çıktı ve tutuklandı. Cani annenin kefalet başvurusu da reddedildi.