DünyaBeyonce, Jessica ve daha fazlası... Yıldızlar "Harris" dedi!

Beyonce, Jessica ve daha fazlası... Yıldızlar "Harris" dedi!

26.10.2024 - 10:42 | Son Güncellenme:

ABD seçimleri için geri sayım başladı. Eminem'den sonra dünyaca ünlü bir kaç yıldız daha Demokratların adayı Kamala Harris'e destek mitingine katıldı.. İşte o isimler..

Beyonce, Jessica ve daha fazlası... Yıldızlar Harris dedi

ABD'de 5 Kasım'da yapılacak 60. başkanlık seçimleri için geri sayım sürüyor.

Haberin Devamı

Demokratların başkan adayı Kamala Harris için Teksas eyaletinin Houston kentinde seçim mitingi düzenlendi. Harris’in “kürtaj hakkı” temalı mitingine 30 bin kişi katıldı. O kişiler arasında dünyaca ünlü yıldız şarkıcı Beyonce'de vardı.

Beyonce, Jessica ve daha fazlası... Yıldızlar Harris dedi

Beyonce,Harris için düzenlenen mitingde sahne aldı. Houston doğumlu Beyonce sahneye alkışlar eşliğinde çıktı. Beyonce'ye Destiny’s Child’ın eski üyesi Kelly Rowland da eşlik etti.

Beyonce şarkı söylemeye başlamadan önce kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında Harris’e övgüler yağdırdı. Kamala Harris'i “Bu ülkenin şu anda gerçekten ihtiyacı olan şey için çabalayan bir kadın” olarak nitelendirdi.

Beyonce, Jessica ve daha fazlası... Yıldızlar Harris dedi

“Yeni bir şarkı söylemenin zamanı geldi, 248 yıl önce başlayan bir şarkı. Eski notalar yani çöküş, uyumsuzluk, umutsuzluk artık yankılanmıyor. Bizden önceki sevdiklerimizin nesilleri bir kehanet, bir arayış, bir çağrı, bir marş fısıldıyor. Şu an Amerika için yeni bir şarkı söyleme zamanı. Seslerimiz birliğin korosunu söylüyor. Haysiyet ve fırsat şarkısı söylüyorlar" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

 

"ÜNLÜ OLARAK DEĞİL BİR ANNE OLARAK BURDAYIM"

Ünlü yıldız, "Ben ünlü biri olarak burada değilim. Ben politikacı olarak burada değilim. Ben bir anne olarak buradayım." dedi.

Mitinge Amerikalı oyuncu Jessica Alba da katıldı.

Beyonce, Jessica ve daha fazlası... Yıldızlar Harris dedi