Cumartesi Ofise dönüş

Ofise dönüş

07.09.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Okullar yavaş yavaş açılmaya hazırlanırken yaz tatiline veda edip şehre dönmenin zamanı geldi. Toplantıların da yoğunluk kazandığı bu dönemde, ofiste şık ve kendine güvenli durmak için bu ipuçlarını aklınızda bulundurun

Ofise dönüş

Ofis gardırobunun üç vazgeçilmezi

Haberin Devamı

1- Gömlek

Kaliteli ve iyi kesimli bir gömlek kesinlikle kurtarıcı bir parça. Beyaz gömleğin yeri
ayrı olsa da, desenli olanlara da şans verin. Midnight Express’te bulabileceğiniz Equipment imzalı modeller ve T by Alexander Wang’in gömlekleri üstte çok iyi duruyor.

2- Blazer ceket

Klasik modellerin yerini daha bol olanlar aldı. Bu tarz bir blazer ceketi, şık bir elbisenin üzerine giyerek elbiseyi ofise uygun hale getirebilirsiniz. Ceket alırken dikkat etmeniz gereken omuzlarının üzerinize tam oturması ve kol boyunun bileğinizinden birkaç santim yukarıda olması.

3- Pantolon

Klasiğin dışına çıkmak için siyah renkli olanları bir kenara bırakın, lapis, zümrüt ve yakut gibi mücevher tonlarında pantolonları seçin. Kendinize güvenli bir duruş sergilemek için tasarımcı Zeynep Tosun’un önerisi, cepli ve yüksek belli modeller tercih etmek.

Haberin Devamı

Ofis şıklığının tamamlayıcıları

Ofise dönüş

Not edin

Kürklü ayakkabılar
Bu sezon, ayakkabı dünyasındaki en dikkat çekici yenilik kürkler. Ayakkabı tasarımcısı Brian Atwood da, “Ayakkabılarda deriyi ve kürkü bir arada kullanmak oldukça hoş görünüyor” diyor. Atwood’un üzeri kürklü bu botu sezonun favorilerinden.

Denemeniz gereken yenilikler

Oxford ayakkabılar
Birkaç sezondur revaçta olan Oxford stili ayakkabılar, Celine ve Marni gibi markaların 2013-14 sonbahar-kış koleksiyonlarında renklenerek daha feminen bir görünüme büründü. Bu modelleri, ofiste eteklerle kombinlemeyi deneyin.

Yelekler
Ofiste de gömlek yerine yelek giyebilirsiniz. Gömleklerle kombinlendiğinde çok şık duran bu parçaları içinize bir body ile deneyebilirsiniz.

Sweatshirt
Spor giyimin vazgeçilmez bir parçası olan sweatshirt’ler bu sezon kademe atladı ve bir hayli şıklaştı. Onları rahatlıkla ofise de adapte edebilirsiniz. Harvey Nichols’da bulabileceğiniz Markus Lupfer imzalı modeller çok başarılı. Daha hesaplı seçimler için ise Beymen Club’a mutlaka göz atın. Beymen Club’ın önü işlemeli bu modelinin içine beyaz bir gömlek giyerek toplantılara bile katılabilirsiniz.

InStyle dergilerinin katkılarıyla...

Haberin Devamı

DEKO-MODA

Ofise dönüş

Mermer görkemi

Mekanlara zengin bir görünüm katmak için mermer en etkili materyallerden. Mermeri, yer döşemesi olarak kullanmaya çekiniyorsanız seçiminizi mobilya ve aksesuarlardan yana yaparak da benzer bir etki sağlayabilirsiniz. Öney’in mermer sehpası art-deco bir stil yaratmak için muhteşem bir parça. Tayfun Mumcu tasarımı tabaklar ise şık sofralar hazırlamak için ideal.