Cadde Rapin nabzı Çakal ve Reckol ile attı

Rapin nabzı Çakal ve Reckol ile attı

31.08.2022 - 12:37 | Son Güncellenme:

Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde Çakal & Reckol ikilisi, rapin nabzını attıran bir konsere daha imza attı. Türkçe rapin son dönemlerinin en popüler isimlerinden olan Çakal & Reckol’un konserinde binlerce rap tutkunu, Kuruçeşme Açıkhava’yı tıklım tıklım doldurdu. İzdiham yaşanan konsere daha saatler varken Çakal & Reckol hayranları için oluşan sıranın sonu görünmedi.

Rapin nabzı Çakal ve Reckol ile attı

Sahneye önce giriş yapan Dj Berk Erdemanar, performansıyla eğlencenin dozunu ilk dakikalarda artırdı. Ardından sırayı merakla beklenen Çakal & Reckol aldı. Konsere dijital platformlarda dillerden düşmeyen şarkısı 'Perros Blancos Freestyle’ ile başlayan Çakal & Reckol, kendilerini dinlemeye gelen binlerce hayranıyla birlikte sevilen şarkılarını coşkuyla hep bir ağızdan seslendirdi.

Haberin Devamı

"BOĞAZ'A KARŞI MÜTHİŞ BİR KONSER"

İkili, hayranlarıyla bir kez daha bir arada olmanın mutluluğunu, “Kuruçeşme Açıkhava sahnesinin enerjisi çok güzel. Boğaz'a karşı müthiş bir konser” sözleriyle dile getirdi.

Rapin nabzı Çakal ve Reckol ile attı

Yoğun istek üzerine Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde ikinci kez sahneye çıkan Çakal & Reckol konserinde kimileri zıplayarak dans etti, kimileri şarkılara durmaksızın eşlik etti. Muhteşem enerjileriyle sahnede bir an olsun yerinde durmayan ikili, harika performanslarıyla müzikseverlerden büyük alkış aldı. DJ Arman Aydın ile DJ Arem Özgüç’ün de ekibe katılmasıyla unutulmayacak anlar yaşandı.

Rapin nabzı Çakal ve Reckol ile attı

KURUÇEŞME'YE ÖZEL SÜRPRİZ

Paraf Kuruçeşme dinleyicisine sürpriz yaparak, yeni yazdığı şarkıyı ilk kez hayranlarıyla paylaşan Reckol, rapseverlerden tam not aldı. Çakal & Reckol, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’üncü yılını tüm coşkusuyla kutladı. Türk bayrağı eşliğinde İzmir Marşı ile yükselen ses, konser alanındaki heyecanı daha da arttırdı. Eğlencenin bir an olsun dinmediği gecede Çakal & Reckol, sevenlerini mest etti.

Rapin nabzı Çakal ve Reckol ile attı

Haberin Devamı

GÖRSEL ŞÖLEN

Rapçi dostları Kuty, Ege Boran ve Jeff’in sahneye gelmesiyle müthiş konserin nabzı artmaya devam etti. Çakal & Reckol’un performansına eşlik eden havai fişekler, alev ve pyro efekt gösterisi Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde görsel şölen oluşturdu. Muhteşem konserin sonunda konuk olarak gelen rapçi dostları da Çakal ve Reckol’un sahnesine çıkarak, seyircilere unutulmaz bir final yaşattı.

Rapin nabzı Çakal ve Reckol ile attı