CaddeNagihan Karadere ve Demet Akalın buluştu! 'Kraliçeme kavuştum'

Nagihan Karadere ve Demet Akalın buluştu! 'Kraliçeme kavuştum'

17.07.2024 - 10:09 | Son Güncellenme:

TV8 ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz ay Ogeday Girişken'in şampiyon olduğu Survivor All Star yarışmasının gözde isimlerinden Nagihan Karadere, yaşadığı talihsiz sakatlık sebebiyle yarışmaya veda etmişti. Karadere, ülkeye döndüğünden beri sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oluyor.

Nagihan Karadere ve Demet Akalın buluştu Kraliçeme kavuştum

Bu sezon 'All Star' formatında düzenlenen Survivor'da şampiyonluk kupasını, büyük finalde Nefise Karatay'ı mağlup eden Ogeday Girişken kaldırmıştı.

Haberin Devamı

Yarışmada sakatlanan Nagihan Karadere, yine de sonuna kadar mücadele etmek istediğini belirterek düelloya girmiş ve elenerek adaya veda etmişti.

Nagihan Karadere ve Demet Akalın buluştu Kraliçeme kavuştum

TARTIŞMALAR SON BULMADI

Yarışma bittikten sonra Yunus Emre Özden ile tartışmalara devam eden Nagihan Karadere:

'Ben Jet Ski kazasında canımdan oluyordum. Kaza bilinçsiz bir şekilde ya da hatayla yapılır. Benim yaşadığım hatayla ya da bilinçsiz bir şekilde olan normal bir kaza değildi. Ben saliseler farkıyla ölümden döndüğüm halde herkes işin dalgasında. Verilmiş sadakam varmış ki Allah yüzüme baktı. Beni evladıma bağışladı. Şu anda ikinci hayatımı yaşıyorum. Ruh sağlığı yerinde olmayan biriyle bir sezon bitirdim ki çok şükür sağ salim evime, aileme ve sevdiklerime dönebildim. Uzaktan davulun sesi kulağa hoş gelirmiş. Normalleştirmeyin şunu. Yok kalbi temiz melek vs. Kalın bakalım aynı ortamda can güvenliğim yok diye ortalığı ayaklandırıverirsiniz.' sözleriyle gündem olmuştu.

Haberin Devamı

YARIŞMANIN ARDINDAN 10 KİLO VERDİ

Türkiye’ye döner dönmez bacağından ameliyat olan Karadere yarışma sonrası 10 kilo verdiğini açıklamıştı. Sağlığına geri kavuşan Nagihan Karadere şimdilerde tatilin tadını çıkarıyor.

Nagihan Karadere ve Demet Akalın buluştu Kraliçeme kavuştum

BEĞENİ YAĞDI

Sosyal medya paylaşımlarıyla ve açıklamalarıyla dikkat çeken Karadere, Demet Akalın ve Survivor ikincisi Nefise Karatay ile buluştu.

Karadere, Nefise ve Demet Akalın ile çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından 'Kraliçeme kavuştum' notuyla yayınladı.

Nagihan Karadere ve Demet Akalın buluştu Kraliçeme kavuştum

"ÜÇ KRALİÇE BİR ARADA"

Instagram hesabında 820 bin takipçisi olan Nagihan'ın gönderilerine 13 binden fazla beğeni ve 'Kesin Aleyna dedikodusu dönmüştür', 'Bu üçlü çok güçlü', 'Harika kızlar', 'Üç kraliçe bir arada' gibi yorumlar geldi.

Nagihan Karadere ve Demet Akalın buluştu Kraliçeme kavuştum