CaddeMelis Sezen'in alışveriş molası!

Melis Sezen'in alışveriş molası!

31.08.2024 - 15:36 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu Melis Sezen, önceki gün bir AVM'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Sezen, çekim arasında alışveriş geldiğini söyledi.

Melis Sezenin alışveriş molası

Melis Sezen, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı. Öğlen saatlerinde geldiği Zorlu AVM’de ilk durağı dünyaca ünlü markaların ve mağazaların bulunduğu meydan katı olan güzel oyuncu, bir süre meydan katını dolaşarak yeni sezon ürünlerini inceledi.

Haberin Devamı

Güzel havanın tadını meydan katında çıkartan Sezen, "Sinema filmi çekimlerimizi tamamladık, ‘Deha’ adlı projemizin çekimleri devam ediyor heyecanlıyız, ben de çekim arası alışveriş yapmak istedim" açıklamasında bulundu.

Melis Sezenin alışveriş molası

HAYRANLARINI GERİ ÇEVİRMEDİ

Alışveriş sırasında yanına gelen sevenleriyle uzun süre hatıra fotoğrafı çektiren ve ayak üstü sohbet etmeyi ihmal etmeyen başarılı oyuncu, neşeli ve sempatik halleriyle kameralara yansıdı.

Muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz veren ünlü isim, beyazlar içerisindeki şık AVM tarzı ile sevenlerinin beğenisini topladı. Güler yüzlü tavrıyla dikkat çeken Melis Sezen'in makyajsız duru güzelliği de dikkatlerden kaçmadı.