CaddeAmsterdam'da tek Türk! Melis Sezen fırtına gibi esti

Amsterdam'da tek Türk! Melis Sezen fırtına gibi esti

21.08.2024 - 17:50 | Son Güncellenme:

'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı 'Derin' karakteriyle hafızalara kazınan güzel oyuncu Melis Sezen, Amsterdam'a gitti. Amsterdam Septimius Ödülleri’nin tek Türk oyuncu adayı olan isim, tercih ettiği kombiniyle göz kamaştırdı.

Amsterdamda tek Türk Melis Sezen fırtına gibi esti

Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Taro Emir Tekin, Gözde Seda Altuner, Burak Sergen gibi isimlerin olduğu 'Sadakatsiz' dizisinde Derin karakterini canlandırarak kariyerinde yükselen Melis Sezen, magazin gündeminde adından söz ettirmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Son olarak Murat Ünalmış ile birlikte 'Gülcemal' dizisinde başrol oynayan Melis Sezen, Amsterdam Septimius Ödülleri'ne gitti.

Her yıl Hollanda’nın başkenti Amsterdam‘da gerçekleştirilen Septimius Ödül Töreni’nde, Emmy, BAFTA ve Oscar gibi ödüllerin sahipleri de boy gösterdi.

Başarılı oyuncu, Amsterdam Tuschinski Theater’da düzenlenen ödül töreninde 'Gülcemal' dizisindeki rolüyle ülkemizi temsil etmek için bulundu.

Amsterdamda tek Türk Melis Sezen fırtına gibi esti

Son olarak Kerem Bürsin ile başrolü paylaşacağı "Son of a Rich" ile gündeme gelen Melis Sezen, gecede kırmızı bir elbise giymeyi tercih etti.

Ünlü isim iddialı ve zarif tarzıyla gecenin en dikkat çeken isimlerinden biri olmayı başardı.

Amsterdamda tek Türk Melis Sezen fırtına gibi esti

Yazarlar