CaddeMasterChef kim kazandı? İşte MasterClass ödül oyununu kazanan isim

MasterChef kim kazandı? İşte MasterClass ödül oyununu kazanan isim

21.08.2020 - 00:48 | Son Güncellenme:

MasterChef Türkiye bu akşam MasterClass ile izleyici karşısına çıktı. Jüriden eğitim alan yarışmacılar arasından finale kimler çıktı? MasterClass finalini kazanarak ödülü alan yarışmacı kim oldu? İşte MasterChef Türkiye son bölümde yaşananlar...

MasterChef kim kazandı İşte MasterClass ödül oyununu kazanan isim

MasterChef Türkiye'de MasterClass eğitimi ödülü için Barbaros, Özgür, Berk ve Serhat finale kaldı. Jüriden kırmızı et yemeği ders alan yarışmacılar arasında birinci olan isim belli oldu...

Haberin Devamı

MASTERCLASS'I KİM KAZANDI?

Danilo Şef yarışmacılar arasında en iyi kırmızı et dört kişiyi seçti. Barbaros, Özgür, Berk ve Serhat en iyi kırmıı et yapanlar arasındaydı. Birinci olan isim ise Serhat oldu. 

MASTERCHEF 2020 SERHAT DOĞRMACI KİMDİR?

Serhat Doğramacı, 23 yaşında ve mesleği aşçılık. Yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Yaklaşık 9-10 senedir bu mesleğin içinde olduğunu söyledi. MasterChef'e katılması için geçen sene nişanlısı zorlamış fakat kendisi istememiş ama geçen sezonun yarışmacılarını beğenmediği için bu sezon kendisi katılmak istemiş.

Serhat Doğramacı, MasterChef'in geçen sezon birincisi Cemre ile birlikte ABD Utah'ta birlikte çalıştıklarını ve onun çalışma şeklini beğenmediğini söyledi. Geçen sezondan Alican ve Batuhan dışında beğendiği kimse olmadığını belirtti.