GalatasarayGalatasaray'da Osimhen'in sahalara döneceği maç belli oldu

Galatasaray'da Osimhen'in sahalara döneceği maç belli oldu

05.10.2024 - 08:51 | Son Güncellenme:

Kasımpaşa maçında sol arka adalesinden sakatlanan ve RFS deplasmanında forma giyemeyen Nijeryalı yıldızın sahalara döneceği maç belli oldu.

Galatasarayda Osimhenin sahalara döneceği maç belli oldu

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde kiralık olarak kadrosuna kattığı Victor Osimhen, Kasımpaşa maçında büyük bir talihsizlik yaşadı. Maçın 20. ve 28. dakikalarında attığı gollerle takımını 2 farklı üstünlüğe taşıyan yıldız oyuncu, daha sonra geçirdiği sakatlık nedeniyle oyuna devam edememişti. sol arka adalesinden sakatlanan Nijeryalı yıldız, bu yüzden Rigas Skola deplasmanında takımını yalnız bırakmıştı.

Haberin Devamı

SAĞLIK EKİBİ DEVREDE

Galatasaray'ın eksikliğini fazlasıyla çektiği Victor Osimhen'in tedavisi için yoğun bir çaba harcanıyor. Sağlık ekibinin, Nijeryalı yıldızı bir an önce sahalara döndürmek adına hızlı bir tedavi yöntemi uyguladığı bildirildi.

ANTALYASPOR MAÇIYLA DÖNECEK

Alanyaspor karşılaşması öncesi durumu henüz netlik kazanmayan Osimhen’in şu an için riske edilmemesi bekleniyor. Tecrübeli futbolcunun, bu haftadan sonra başlayacak milli arada tam olarak iyileştikten sonra sahalara, Antalyaspor deplasmanıyla birlikte dönmesi planlanıyor.

 

Yazarlar