DiğerMisli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

05.10.2024 - 08:59 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden günün şampiyon tercihleri

Real Madrid - Villarreal: Karşılıklı Gol Var (1.43 yerine 1.45)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Real Madrid - Villarreal karşılaşmasında Misli yazarı Aykut Aydın, iki takımın da karşılıklı skor üretebileceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Aykut Aydın’ın Yorumu

Real Madrid sezon başından beri bir türlü beklenen patlamayı yapamadı, son olarak hafta içinde rotasyonlu kadroyla Lille'ye yenildiler. Courtois sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamayacak, kalede Lunin görev yapacak. Militao'nun da sıkıntıları var ve Villarreal hücum gücü en yüksek takımlardan. Ben iki takımdan da gol bekliyorum.

Lille - Toulouse: Maç Sonucu 1 (1.53 yerine 1.56)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Lille - Toulouse karşılaşmasında Misli yazarı Yusuf Kenan Çalık, Lille’in galip gelmesini bekliyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Yusuf Kenan Çalık’ın Yorumu

Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid’i devirerek haftanın flaş sonuçlarından birine imza atan Lille bu mücadeleye moralli ancak daha yorgun gelecek. Ev sahibinde Umtiti, İsmaily, Haraldsson, Mukau ve E.Mbappe sakat. Son 2 maçını kaybeden Toulouse düşme hattının hemen üstünde tehlikeli bölgede yer alıyor. Konuk ekipte eksik bulunmuyor. Ev sahibi galibiyete daha yakın.

Atalanta - Genoa: Maç Sonucu 1 (1.28 yerine 1.30)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Atalanta - Genoa karşılaşmasında Misli yazarı Alper Öcal, Atalanta’nın galip gelmesini bekliyor.

Misli Yazarı Alper Öcal’ın Yorumu

Genoa son iki maçında felaket iki maç oynadı. Ligin en düşük profilli takımlarından Venezia karşısında hiç varlık gösteremedikten sonra Juventus maçında da sahada yoklardı. Kalabalık sakatlar listesine Badelj de eklendi. Atalanta hafta arası deplasmanda Shakhtar karşısında net bir skorla kazandı. Çok formdalar. Onlarda da Djimsiti, Ruggeri, Kossounou gibi isimlerin sakatlık nedeniyle oynaması beklenmiyor fakat oyun düzenleri çok oturmuş, kaliteleri de yüksek. Kazanmazlarsa sürpriz olur.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve 50+100 TL kazanma şansını yakalayın. “Şampiyon Oranlar”ın ve oyuncu bahislerinin yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Misliden günün şampiyon tercihleri

Yazarlar