Cadde'Bizi Birleştiren Hayat', 'aşk'la geliyor!

'Bizi Birleştiren Hayat', 'aşk'la geliyor!

04.09.2024 - 15:10 | Son Güncellenme:

İki kız kardeşin anneanneleriyle olan sırlarla dolu ilişkisinin anlatıldığı ‘Bizi Birleştiren Hayat’ın yeni tanıtım filminden aşk çıktı. Dizinin ikinci fragmanında ‘Hemşire Yasemin’ ile ‘Doktor Burak’ın çalıştıkları hastanede çarpışarak tanışması, yeni bir aşkın fitilini ateşliyor.

Kanal D’nin yeni günlük dizisi 'Bizi Birleştiren Hayat'ta Kayra Zabcı, Hemşire Yasemin’i, Emir Gülsever de Doktor Burak’ı canlandırıyor. Duayen oyuncu Nilgün Kasapbaşoğlu’nun Münevver Hanım’ı oynadığı dizinin ikinci fragmanı yayınlandı. Gizemin yerini aşka bıraktığı yeni tanıtım filminde Münevver Hanım’ın otoriter yapısı da ortaya çıkıyor.

Haberin Devamı

UMUT HER ZAMAN VAR

Yeni fragmanda çalıştıkları hastanede yürürken çarpışan Yasemin ile Burak’ın yakınlaşmasına yer veriliyor. Kader ve acının hüküm sürdüğü bir dünyada ikili arasında yeşerecek olan aşk, izleyiciye de umudun her daim var olduğunu hatırlatıyor.

Bizi Birleştiren Hayat, aşkla geliyor

"SAÇLARIN NE GÜZEL"

Evine kabul ettiği torunu Mine ile ilgili şüpheleri bulunan Münevver Hanım, küçük kıza evin kurallarını sert bir dille anlatıyor. Mine’nin, Münevver Hanım’a “Senin saçların ne güzel, tıpkı anneminkiler gibi...” dediği anlar da yürekleri ısıtıyor.

Bizi Birleştiren Hayat, aşkla geliyor

ÇEKİMLER İÇİN ÖZEL PLATO

Senaryosunu Berrin Tezcan Dağçınar’ın yazdığı 'Bizi Birleştiren Hayat'ın yapımcılığını Royal Pictures üstlenirken yönetmen koltuğunda Ayhan Özdemir oturuyor. İstanbul’da özel bir platoda çekilen dizide, Nilgün Kasapbaşoğlu, Kayra Zabcı ve Emir Gülsever’in yanı sıra Şerif Bozkurt, Yeşim Ceylan, Hazal Güzel, Doğaç Gözüdeli, Zelal Barlas, İrem Korkmaz, Ferah Nesrin Yıldırım, Savaş Alp Başar, Elif Naz Sabuncu, Sibel Salihoğlu, Öznur Kula gibi isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

Bizi Birleştiren Hayat, aşkla geliyor

PAZARTESİDEN İTİBAREN KANAL D’DE

'Bizi Birleştiren Hayat', 9 Eylül Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün saat 11.00’de Kanal D’de ekrana gelecek.