Cadde'Bizi Birleştiren Hayat', Kanal D'de! İlk tanıtımı yayınlandı

'Bizi Birleştiren Hayat', Kanal D'de! İlk tanıtımı yayınlandı

24.08.2024 - 07:45 | Son Güncellenme:

Kanal D'de ekranlara gelecek; izleyicileri aile bağları, kader ve üzeri örtülen sırların sürükleyici dünyasına davet eden ‘Bizi Birleştiren Hayat’ın ilk tanıtımı yayınlandı.

Başrollerini Nilgün Kasapbaşoğlu (Münevver) ve Kayra Zabcı’nın (Yasemin) paylaştığı Kanal D’nin yeni günlük dizisi ‘Bizi Birleştiren Hayat’ın ilk tanıtımı yayınlandı.

Haberin Devamı

9 Eylül Pazartesi günü ekran yolculuğuna başlayacak olan projenin fragmanında elinde bastonuyla seyirci karşısına çıkan Münevver Hanım’ın, “Yine girecekler bu kapıdan içeri. ‘Anne’ diyecekler bana. Sarılacaklar, affedecekler. Silecekler, hayatımızı karartan o geceyi” sözleri dikkat çekti.

Bizi Birleştiren Hayat, Kanal Dde İlk tanıtımı yayınlandı

AİLE BAĞLARI, KEDER VE SIRLARIN SÜRÜKLEYİCİ DÜNYASI

Proje, izleyicileri aile bağları, kader ve üzeri örtülen sırların sürükleyici dünyasına davet ediyor. Kadroda; Emir Gülsever, Şerif Bozkurt, Yeşim Ceylan, Hazal Güzel, Doğaç Gözüdeli, Zelal Barlas, İrem Korkmaz, Farah Nesrin Yıldırım, Savaş Alp Başar, Elif Naz Sabuncu, Sibel Salihoğlu ve Öznur Kula gibi isimler yer alıyor.

Bizi Birleştiren Hayat, Kanal Dde İlk tanıtımı yayınlandı

Senaryosunu Berrin Tezcan Dağçınar’ın yazdığı dizinin yapımcılığını Royal Pictures üstlenirken yönetmen koltuğunda Ayhan Özdemir oturuyor.

Haberin Devamı

Bizi Birleştiren Hayat, Kanal Dde İlk tanıtımı yayınlandı

HAFTA İÇİ HER GÜN İZLEYİCİYLE BULUŞACAK

Çaresizlik içindeki iki kız kardeşin bir konakta yaşayan anneannelerinin kapısına dayanmasıyla başlayan ‘Bizi Birleştiren Hayat’, 9 Eylül Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 11.00’da Kanal D izleyicisiyle buluşacak.

Yazarlar