EğitimBoğaziçi Üniversitesi Sports Fest 2014

Boğaziçi Üniversitesi Sports Fest 2014

25.04.2014 - 17:18 | Son Güncellenme:

Boğaziçi Üniversitesi Spor Kurulu, bu sene 34.sü gerçekleşecek olan Türkiye'nin üniversiteler arası en büyük spor festivali Sports Fest 2014 ile 600'ü yabancı toplamda 1000 sporcu ve 10000'in üzerinde katılımcıya 15-18 Mayıs tarihleri arasında ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Boğaziçi Üniversitesi Sports Fest 2014

Boğaziçi Üniversitesi’nin olimpik ruhunu simgeleyen Spor Festivali geleneği, Spor Kurulu üyelerinin yanı sıra 400'den fazla gönüllü öğrenciye takım ruhu ve festival havasını hissetmesi için fırsat tanıyor.

Haberin Devamı

Güney Kampüs’te gerçekleşecek olan festival dünyanın dört bir yanından gelen üniversiteli genç sporculara birçok dalda rekabet heyecanı yaşatırken aynı zamanda çeşitli gündüz ve gece aktiviteleriyle sınırsız eğlence imkanı da sunuyor.

Festival Uçaksavar Atletizm sahasındaki görkemli açılış töreniyle başlayıp dört gün süresince basketbol, su topu, yüzme, badminton, hentbol, step, futbol, outdoor voleybol, tenis, yelken ve masa tenisi branşlarında gerçekleşecek müsabakalarla birlikte çekişme ve heyecan içinde gerçekleşecek. Açılış kapanış seremonileri, konserler, oyunlar ve çeşitli animasyon aktiviteleri de muhteşem festival atmosferinin vazgeçilmez birer parçası olacak.

Dört gün boyunca yüzlerce yabancı öğrenciye ve sporcuya farklı kültürleri tanıma fırsatı sağlayan bu dev öğrenci organizasyonu sporu sevdirmek ve spor yapılmasına olanak sağlamak amacıyla katılımcıları 15-18 Mayıs tarihlerinde ağırlayacak.