SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Dondurulmuş patates böyle kızartılır! Fast food'a taş çıkarır, dışı çıtır içi yumuşacık oluyor

Dondurulmuş patates, hızlı ve pratik yemeklerin vazgeçilmezi haline geldi. Doğru tekniklerle pişirildiğinde hem çıtır hem de lezzetli bir sonuç elde edebilirsiniz. Dondurulmuş patatesleri pişirmek için kullanabileceğiniz dört yöntem var.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Dondurulmuş patates böyle kızartılır! Fast food'a taş çıkarır, dışı çıtır içi yumuşacık oluyor
  2. Mandalinanın beyaz lifini soyan bin pişman! Ne kolesterol kalıyor ne de tansiyon
  3. Tereyağdan gram farkı yok, kalorisi de düşük! Kokusuyla tatlıların baş tacı olacak
  4. İlk belirtiyi saçta verip yatağa düşürüyor! Tüm hücreleri kemiren hata, çaresi D vitamini
  5. Oyulmuş patlıcan içini değerlendirmenin altın kuralı! Tuza atın, lezzet şöleni yaşatıyor
  6. İbn-i Sina dilinden düşürmedi! Meğer en şifalısıymış, tüm dertlere derman ısırgan tarifi
  7. Fişi prizden çekerken dikkat edin! Deliklerin sıkı olması gerek, bir kıvılcım facia yaratıyor
  8. Dudağımız acıyana kadar çitliyoruz! Kimse bilmiyor ama sivilce yapmayanı da var
  9. Dua Lipa formunu bu besine borçlu! Spordan önce yanından ayırmıyor, 15 dakika şartmış
  10. Yağlı saçı 5 dakikada kurtaran yöntem! Evde bulundurun, belli bile olmayacak

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.