SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Oyulmuş patlıcan içini değerlendirmenin altın kuralı! Tuza atın, lezzet şöleni yaşatıyor

Birçok farklı alternatif için hazırlanabilen patlıcan, salatalarda, yemeklerde, soslarda ve daha bambaşka işlemlerde tercih ediliyor. Dolma veya kurutma yapmak için oyulan patlıcan içleri ise direkt çöpe atılıyor. Ancak bu besinin içini değerlendirerek bir lezzet şöleni oluşturmak mümkün.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Tavada kavurup yağını çıkarın! Tüm eklem ağrılarını kesip atıyor
  2. Buz kalıbında bulaşık deterjanı yapın! Hem tertemiz yapıyor hem de sağlığı tehdit etmiyor
  3. Dondurulmuş patates böyle kızartılır! Fast food'a taş çıkarır, dışı çıtır içi yumuşacık oluyor
  4. Mandalinanın beyaz lifini soyan bin pişman! Ne kolesterol kalıyor ne de tansiyon
  5. Tereyağdan gram farkı yok, kalorisi de düşük! Kokusuyla tatlıların baş tacı olacak
  6. İlk belirtiyi saçta verip yatağa düşürüyor! Tüm hücreleri kemiren hata, çaresi D vitamini
  7. Oyulmuş patlıcan içini değerlendirmenin altın kuralı! Tuza atın, lezzet şöleni yaşatıyor
  8. İbn-i Sina dilinden düşürmedi! Meğer en şifalısıymış, tüm dertlere derman ısırgan tarifi
  9. Fişi prizden çekerken dikkat edin! Deliklerin sıkı olması gerek, bir kıvılcım facia yaratıyor
  10. Dudağımız acıyana kadar çitliyoruz! Kimse bilmiyor ama sivilce yapmayanı da var

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.