SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Oyulmuş patlıcan içini değerlendirmenin altın kuralı! Tuza atın, lezzet şöleni yaşatıyor

Birçok farklı alternatif için hazırlanabilen patlıcan, salatalarda, yemeklerde, soslarda ve daha bambaşka işlemlerde tercih ediliyor. Dolma veya kurutma yapmak için oyulan patlıcan içleri ise direkt çöpe atılıyor. Ancak bu besinin içini değerlendirerek bir lezzet şöleni oluşturmak mümkün.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Komşular tarifini soracak! Sırrı sıcak-soğuk ayarında, tatlı şerbeti kıvamında oluyor
  2. Artık ekstra bagaj hakkı istemeyeceksiniz! Gardrobu valize sığdıran rulo yöntemi
  3. Maden suyundan gelen güzellik! Doğal tonikmiş, cildi süt dökmüş gibi yapıyor
  4. Aylarca ne lezzeti ne vitamini eksilecek! Karadeniz'in baş tacı, vakumlayıp kaldırın
  5. Bilmeden yaptığımız vitamin hatası! Magnezyumla aynı anda alınırsa kana geçmiyor
  6. Kahve filtresinde herkes aynı yolu izliyor! Tek kullanımlık değil, tasarruf edin
  7. Çocuğunuzun başı ağrıyorsa dikkat! Nedeni diş sıkma alışkanlığı olabilir
  8. Bu belirtiler varsa içten nemlendirme şart! Bu yöntemle dengeyi sağlayın
  9. Saç havlularınızı unutun! Elektriklenme sorununu çözüyor, tek ürün yeterli
  10. Kuru, yorgun, ağrılı gözlere neden oluyor! ‘Akşam saatlerinde maruz kalınmamalı’

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.