GündemFatih'teki vahşette şok detay! Semih Çelik, İkbal Uzuner'i geçen yıl öldürmek istemiş

Fatih'teki vahşette şok detay! Semih Çelik, İkbal Uzuner'i geçen yıl öldürmek istemiş

06.10.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i katleden Semih Çelik’in İkbal Uzuner için geçen yıl çektiği kendisini öldürmek istediğini söylediği video ortaya çıktı.

HABER MERKEZİ - Çelik videoda, “Gördüğün gün seni öldürmeye gelmiştim, bu hayattan giderken can almak istiyorum ve bu insanın sen olması daha değerliydi benim için. Kalbini çıkartmak, gözlerini...” dediği görülüyor. Katil zanlısı Semih Çelik’in hastane kayıtları araştırıldı.

Haberin Devamı

Yapılan incelemelerde 1 yıl içerisinde Eyüpsultan Devlet Hastanesi, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerinde toplam 5 hastane kaydının olduğu tespit edildi.

Pol-Net kayıtları da incelenen Çelik hakkında iki kez kayıp başvurusu yapıldığı ve bir kez de intihara teşebbüsten kaydı olduğu belirlendi. Katil zanlının evinde yapılan incelemelerde defter üzerine kara kalem çizilmiş, kafası ile vücudu birbirinden ayrılmış ve vücudu parçalanmış şekilde bir kadın resmi bulundu. 

Fatihteki vahşette şok detay Semih Çelik, İkbal Uzuneri geçen yıl öldürmek istemiş

'NE OLDU ANNEM'

Semih Çelik’in (19) intihar etmeden önce öldürdüğü Ayşenur Halil ile İkbal Uzuner için dün ayrı camilerde cenaze töreni düzenlendi. Uzuner için Fatih Camisi’nde öğle vakti cenaze namazı kılındı. Ayşenur Halil için de Gaziosmanpaşa Pazariçi Saadet Camisi’nde cenaze töreni yapıldı. Halil’in annesi kızının tabutuna sarılarak ‘Ne oldu annem’ diye ağladı. Çelik’in cenazesi de dün toprağa verildi.

Haberin Devamı

Fatihteki vahşette şok detay Semih Çelik, İkbal Uzuneri geçen yıl öldürmek istemiş

AYNI ÜNİVERSİTEDE OKUYORLARMIŞ

Katil Semih Çelik, İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’in aynı lisede okuduğu iddia edildi. İki genç kızın anne tarafından akraba da olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürerken, cani Çelik’in mahalle sakinlerinden bir vatandaş Milliyet’e yaptığı açıklamada “Olay günü yüksek şiddetle bağırma sesi duydum. Aile için de kavga sandım” dedi. ● EREN KOCA Haber Merkezi

Fatihteki vahşette şok detay Semih Çelik, İkbal Uzuneri geçen yıl öldürmek istemiş