Acılı ezme tarifi
Sofralara lezzet katan acılı ezmeyi yapmak sandığınızdan daha kolay! Kahvaltıda, hamur işleriyle ya da doğrudan yiyebileceğiniz çok lezzetli acılı ezme tarifi...

Malzemeler
3 tane orta büyüklükte domates
2 tane yeşil biber
1 tane orta büyüklükte soğan
maydanoz
2 tatlı kaşığı nar ekşisi
yarım limonun suyu
1 tatlı kaşığı sumak
2 diş sarımsak
kimyon
pul biber
tuz
karabiber
zeytinyağı
Acılı Ezme Nasıl Yapılır?
Soğan, yeşil biber ve maydanoz rondodan çok parçalanmalarına fırsat vermeden 3-4 saniyeliğine geçirin.
Üstüne domatesleri küçük küçük doğrayıp sarımsakları rendeleyin.
Tüm baharatları, nar ekşisi ve zeytinyağını katıp iyice karıştırın.