Çorbalar
Et Yemekleri
Hamur İşleri
Zeytinyağlılar
Tatlılar
İçecekler
Salatalar-Mezeler
Diyet Tarifler
Yöresel Lezzetler
Bilgiler
Glutensiz Tarifler
Vegan Tarifler
Pilav Tarifleri
Kahvaltılık Tarifler
Diğer
Diyet Tarifler
Yöresel Lezzetler
Bilgiler
Glutensiz Tarifler
Vegan Tarifler
Pilav Tarifleri
Kahvaltılık Tarifler
Giriş
MİLLİYET ANA SAYFA
Çorbalar
Et Yemekleri
Hamur İşleri
Zeytinyağlılar
Tatlılar
İçecekler
Salatalar-Mezeler
Diğer
Gündem
Dünya
Ekonomi
UzmanPara
Anasayfa
Borsa
Döviz
Altın
Skorer
Anasayfa
Fikstür
Puan Durumu
Cadde
Pembenar
Yazarlar
Milliyet Tv
Astroloji
Seçim Sonuçları
Son Depremler
Tümü
Milliyet Çocuk
Oyun
Eğitim
Kültür Sanat
Milli Piyango
Yerel Haberler
Pazar
Ege
Gazete Arşivi
Milliyet Executive
Milliyet Arkeoloji
Milliyet Mimarlık
Resmi İlanlar
Bize Ulaşın
Künye
Reklam
Üyelik
© Copyright 2024 Milliyet.com.tr | Giriş Yaptığınız taktirde kullanım koşullarını ve gizlilik politikasını kabul etmiş olursunuz.
Et Tarifleri
Alt Kategoriler
Kıymalı Yemek Tarifleri
Balık Tarifleri
Köfte Tarifleri
Tavuk Tarifleri
Kırmızı Et Tarifleri
Kolajen deposu ve tok tutuyor: Pöç nasıl pişirilir, nasıl yenir?
Dana pençetaya sarılı ızgara peynirli sandviçler
Bu somon bir başka! Hindistan cevizi soslu somon tarifi
Et ve tavuk dönerde tadarak anlaşılamayan hileler
Eti pişirmeden önce yıkarsanız bakın ne oluyor! Uzmanı açıkladı
Salgın bile vazgeçiremedi! Kuzu etini köz ateşte pişiriyorlar...
Yeni yıl sofralarının baş tacı hindiyi hiç böyle yediniz mi? İşte ayvalı hindi tarifi
Tavuk etini besin değerini koruyarak pişirmenin püf noktaları
Özbeöz Türk yemeği olan bozbaş pişirmenin püf noktaları
Hamsinin en lezzetli olduğu dönem ne zaman?
Yazarlar
Gıda Mühendisi Batuhan İnanlar
Yanlış pişirme PAH doğurur! PAH’ın etkileri neler? Doğru mangal nasıl yapılır?
Ekin Eylem Ulaş
Ton ton tarifi
Berna Yüksel
Ev yapımı soğuk baklava tarifi
Süleyman Dağdartan
Çedar soslu makarna
Didem Devay
İftar sofralarının yıldızı beyti kebabı tarifi
Gaye Şahin
Peynir tatlısı aşkına!
Fit Gusto
Pirinç pilavı sağlıklı bir şekilde nasıl pişirilmeli?
Videolu Tarifler
Tüm Videolar
Tekirdağ köfte nasıl yapılır?
Tavuk göğsü nasıl yapılır?
01:02
Semizotu yemeği nasıl yapılır?
01:08
Sebze musakka nasıl yapılır?
01:32
Sebzeli kuzu yahni nasıl yapılır?
01:10
Sebzeli fırın levrek nasıl yapılır?
00:59
Şam tatlısı nasıl yapılır?
01:27
Şark usulü dana yahnisi nasıl yapılır?
00:57
Piliç paçangası nasıl yapılır?
01:16
Peynirli kadayıf nasıl yapılır?
01:20
Patlıcan kızartmalı biber dolması nasıl yapılır?
01:27
Pastırmalı patates salatası nasıl yapılır?
01:01
Mısır unlu balık nasıl yapılır?
00:53
Mısır çorbası nasıl yapılır?
00:57
Meyveli somon şiş nasıl yapılır?
01:02
Son Eklenen Tarifler
Dana pençetaya sarılı ızgara peynirli sandviçler
Dana pençeta but etinin fleto kısmında bulunan iç ve dış zarı alınmış kemiksiz et çeşididir. Bu harika etle lezzetine doyamayacağınız peynirli ve pratik sandviçler hazırlamaya ne dersiniz? Hem sağlıklı hem de protein deposu olan dana pençetalı sandviçlerin yapımı oldukça basit. İşte pençetaya sarılı ızgara peynirli sandviçler için malzemeler ve yapım aşamaları...
Bu somon bir başka! Hindistan cevizi soslu somon tarifi
Bu zamana kadar yaptığınız tüm somon tariflerini unutun! Sosu tamamen hindistan cevizi yağı ve sütüyle hazırlanan bu somon tarifi özellikle vegan veya vejeteryan beslenenlerin vazgeçilmezi olacak. Sağlıklı beslenenler için de harika bir lezzet olan somon tarifini yapmak oldukça basit. İşte karşınızda hindistan cevizi sütü ile hazırlanan somon tarifi...
Et ve tavuk dönerde tadarak anlaşılamayan hileler
Et ve tavuk dönerde hile ya da tağşiş yapan işletmeler tüketicinin hem sağlığına hem de cebine zarar veriyor. Bazı tavuk döner işletmeleri 100 gram fiyatına 50 gram verip, içeriğinde de tavuk derisi kullanıyor. Et dönerde ise hileci işletmeler et dönerin içine kıyma, kırıntı et, sakatat hatta tek tırnaklı eti koyabiliyor. Üstelik bunları tadımla anlamak mümkün değil. Gıda Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Ali Manavoğlu, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın gıda işletmelerini sıklıkla denetlediğini belirtti.
Eti pişirmeden önce yıkarsanız bakın ne oluyor! Uzmanı açıkladı
Birçok kişinin mutfakta yaptığı en yaygın hatalardan biri, eti pişirmeden önce yıkamak. Geçmişte rastlanılan et kesim şartlarının günümüzdeki teknolojilerle kıyaslanmayacak kadar ilkel şartlarda olmasına ve etin kesim esnasında toz, kıl ve tüy gibi maddelerle temas etmesine dayalı algı, eti yıkamanın temelini meydana getiriyor. Tüketicilerin eti yıkamak için farklı yöntemler kullandığını belirten Gastronomi Danışmanı Dr. İlkay Gök, yıkanan etin, bakteriyel zehirlenmelere ve hastalanmalara yol açabileceğine dikkat çekerek uyarılarda bulundu
Salgın bile vazgeçiremedi! Kuzu etini köz ateşte pişiriyorlar...
Sütten kesilmiş kuzu etinden hazırlanan ve özel yöntemlerle kuyu şeklindeki tandırlarda pişirilen büryan kebabı, Kovid-19 tedbirleri kapsamında uygulanan kısıtlamaların olduğu günlerde de tercih edilen lezzetlerin başında geliyor. Siirt'te gün ağarmadan servis edilmesinden dolayı "uykudan feragat ettiren lezzet" olarak bilinen büryan kebabı, sipariş üzerine evlere servis ediliyor
Yeni yıl sofralarının baş tacı hindiyi hiç böyle yediniz mi? İşte ayvalı hindi tarifi
Her sene olduğu gibi bu sene de yeni yılın bize getirmesini istediğimiz beklentilerini karşılarken aile içi de olsa mutlaka bir kutlama yapmak isteyeceğiz. Çoğumuz için de güzel bir yılbaşı sofrasının ise baş tacı hindi eti. Bu özel akşamda hindi etinizi nasıl yapmanıza karar verebilmeniz için size özel bir tarif vermek istiyoruz: Ayvalı hindi
En Çok Denenen Tarifler
Yalancı tavuk göğsü tarifi
Lavantalı muhallebi tarifi
Kışın yiyebileceğiniz en hafif tatlı: Ayva tatlısı tarifi
En sevilen kış tatlısı: Kestaneli tart tarifi
Bağışıklığı güçlendiren kış çorbası tarifi
Popüler Kategoriler
tümünü göster
Diyet Yemekleri
Yöresel Tarifler
Glutensiz Tarifler
Vegan Tarifler
Sos Tarifleri
Sağlıklı Beslenme
Kinoalı yaprak sarması tarifi
Şekersiz baklava tarifi
Midye baklava tarifi
Ev baklavası tarifi
Dünyanın en kolay soğuk kahve tarifi
Enerjisi bol siyah pirinçli tofu salatası tarifi
Sosuyla farklılık yaratan kremalı patates salatası tarifi
Yaz boyunca mutlaka yapın: Meksika mısırı elote
Sıvı ve elektrolit dengesini sağlayacak 3 ferahlatan tarif
Yaz sıcaklarını unutturan ve tok tutan karpuz salatası tarifi
Dünya Çikolata Günü'ne özel: En iyi çikolatalı 4 tatlı tarifi
Evde katkısız pesto sosu nasıl yapılır?
Hem atıştırmalık hem kahvaltılık: Çikolatalı tereyağı
Vücudu alkalize eden yeşil içecek tarifi
Duble çikolatalı ve bonibonlu kurabiye tarifi
Kahvaltılık efsane tarif: Lavaş arası omlet
Yaz içeceklerini güzelleştiren meyveli buz tarifi
Vücudu temizleyen detoks çorbası tarifi
Hem sağlıklı hem de serinletici 7 yaz içeceği
Bu soğuk çorbalar virüslere karşı direncinizi artırıyor! Her gün 8 kaşık tükettiğinizde...