Geri Dön

Şiş Kebap Tarifi

Kebap restoranlarında bayılarak yediğiniz şiş kebabı evde de kolayca deneyebilirsiniz.

Şiş Kebap Tarifi

Dilediğiniz kadar eti şişe geçirebileceğiniz büyüklükte kesin. Etleri karabiber, kırmızı biber, pul biber, kekik, nane ve aklınıza gelebilecek çeşitli baharatlarla ovarak tatlandırın. Dilerseniz soğanlı marine sos hazırlayıp bir müddet bekletebilirsiniz.

Ardından istediğiniz sebzeleri ve etlerinizi şişe geçirin. Fırın tepsisinin altını folyo ile kaplayarak şişleri üstüne yerleştirin. Fırının camından kontrol ederek ve aralıklarla çevirerek pişirin.

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil ÇetinkayaSempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber