Kızarmış çikolatalı muz tarifi
Değişik ve pratik bir tatlı tarifi arıyorsanız kızarmış çikolatalı muz tam size göre! Lezzetli ve sağlıklı bu tatlı için yalnızca 10 dakika ayırın.

Malzemeler
- 1 adet muz (soyulmuş)
- 2 yemek kaşığı yumuşak eriyen şeker
- 2 yemek kaşığı çikolata parçacığı
- 2 yemek kaşığı mısır gevreği
Kızarmış Çikolatalı Muz Nasıl Yapılır?
- Fırınınızı önceden orta derece ateşte ısıtın.
- Soymuş olduğunu muzu ortadan dik bir şekilde kayık olacak şekilde kesin. Muzu alüminyum folyo üzerine yerleştirin.
- Kesmiş olduğunuz yerden şekerleri ve çikolata parçacıkları muzun içine yerleştirin.
- Muzu folyoyla kaplayıp 5-6 dakika kadar fırında pişirin.
- Muzu fırından çıkardıktan sonra üzerine mısır gevrekleri serpiştirin. Biraz soğumaya bıraktıktan sonra kaşıkla rahatlıkla yiyebilirsiniz.
Afiyet olsun!