Karadeniz’in en lezzetli yemekleri tencereye girdi
Yöresel lezzetleri ile tanınan İzhar Karadeniz Restaurant, Karadeniz’in en lezzetli yemeklerini tencereye soktu…
İzhar Karadeniz, yöresel lezzetlere hasret kalanlar için Karadeniz lezzetlerini tencereye soktu.
Geleneksel Karadeniz yemeklerini halis köy tereyağı, mısır unu ve yöresel malzemelerle hazırlayan İzhar Karadeniz Restaurant, Karadeniz’in meşhur lezzetlerini kendi mutfağında pişirip tencereyle evlere servis ediyor.
Karadeniz’in en güzel lezzetlerinden; Karadeniz kavurma, Akçaabat köfte, kaburga, karalahana çorbası, karalahana sarma, saç kavurma, güveçte kuru fasulye gibi tatları özleyenler için başlatılan bu uygulamayla ilgili İzhar Karadeniz Restaurantları’nın işletmecisi Özlem Tüter, “Amacımız Karadeniz lezzetlerini özleyen, ama yoğunluktan ya da başka sebeplerden dolayı evlerinden çıkmaya fırsat bulamayanlara bu lezzetleri ulaştırmak.” dedi.