15 Şubat günün menüsü ( Izgara tarifleri)
15 Şubat günü menüsü ile bugün size ızgara tarifleri sunuyoruz. İster kırmızı et ister beyaz et ister de sebze olsun ızgara en sağlıklı hali oluyor. Bu nedenle 15 Şubat günün menüsü ile çok seveceğiniz ızgaralara yer verdik. İşte 15 Şubat günün menüsü…
15 Şubat günün menüsü ızgara severlerin ilgisini çekecek lezzetli tariflerle dolu. Kırmızı et, balık, tavuk ya da sebze hangisini isterseniz ızgarada çok pratik ve sağlıklı şekilde pişirebilirsiniz. Yağ kullanmadan pişirdiğiniz bu teknik lezzetinden bir şey kaybetmeden en ideal pişirme tekniği olur.
Haberin Devamı
15 Şubat günün menüsünden neler var?
Izgara yaparken dikkat edilmesi gerekenler
*Izgarayı mangalda yaparken kömüre dikkat edilmeli. Pişen etin üzerinde yanıklar olmamalı.
*Izgara yapacağınız etin çok yağlı olmamasına dikkat edin.
*Pişme süresine çok dikkat edilmeli. Çiğ kalan et sağlık açısından çok teklikeli olabilir.