Geri Dön

Sosisler artık daha sağlıklı...

Yağlı bir besin maddesi olduğu için sosisi her gün yemek sakıncalı olabilir. Ancak atıştırmalık olarak iş veya okul dönüşlerinde ya da sabah kahvaltılarında sosis, masanızda yerini alabilir.

Sosisler artık daha sağlıklı...

Sosisler artık daha sağlıklı...

Haberin Devamı

Protein açısından oldukça zengin olan sosis baharatlı ve kızartmadan haşlanmaya pek çok şekilde pişirilebilen bir besin maddesidir. Makarnaların içerisinde, salatalarda, patates kızartmasının yanında ya da sandviçlerde farklı pişirme yöntemleriyle sunulabilir.


Ancak yağlı bir şarküteri ürünü olduğundan ve genelde kızartması tercih edildiğinden daha da yağlı bir hal almaktadır.



Fazla yağlı yiyemeyen veya diyet yapanlar genelde bu nedenle sosis kızartmasından uzak durur. Ancak mis gibi kokusunu duyunca da dayanması çok zor gelir.

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil ÇetinkayaSempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber