Geri Dön

Sebzelerin rengini korumak için ne yapmalı?

Yemyeşil sebzeleriniz pişirirken soluyor mu? İşte size renklerini koruyacak püf noktası…

Sebzelerin rengini korumak için ne yapmalı?

Yeşil yapraklı sebzelerin pişirirken rengini korumasını istiyorsanız bir tutam şeker ihtiyacınız olan tek şey. Ayrıca soğuk suda bekletilen sebzeler de pişerken rengini korumaktadır.

Haberin Devamı

Patlıcanın pişerken mor rengini korumak için ise bir kase suya bir kaşık süt ekleyin. Ardından patlıcan parçalarını bu suya koyun ve bekletin. Renginin olduğu gibi kaldığını göreceksiniz.

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil ÇetinkayaSempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber