Geri Dön

Sarımsak soymanın püf noktası!

Sarımsak her yemekte mutlaka kullanılan muhteşem bir lezzettir. En meşakkatli tarafı ise kokusundan çok zor soyulmasıdır.

Sarımsak soymanın püf noktası!

Sarımsakların dişlerini ayırdıktan sonra bir tabak içerisinde mikrodalga fırına koyun. Çok kısa süre ısıttığınızda kabuklarının kolayca ayrıldığını göreceksiniz.

Aynı şekilde soymadan önce 10 dakika kadar su içinde bekletmek de kabukların kolayca ayrılmasını sağlar.

Taze aldığınız sarımsakları soyduktan sonra buzdolabında uzun süre saklayabilirsiniz. Dilerseniz ezerek yemeklerde kullanacağınız ölçülerde de saklayabilirsiniz.

Eda İle Ne Konuştuk? - Sibil ÇetinkayaSempatik tavırları ve giyim tarzı ile birçok kişinin beğenisini kazanan Sibil Çetinkaya, Eda Özdemir'in bu haftaki konuğu oldu.
Yazarlar

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber