Geri Dön

Napolitan sos tarifi

İtalyan mutfağından makarnalarınızı süsleyip tatlandıracak napolitan sos tarifi

Napolitan sos tarifi
  • Ocakta
  • 4 - 6 Kişilik
  • 10 dk(Hazırlanma Süresi)
  • 20 dk(Pişirme Süresi)

Malzemeler

750 gr domates

1 kaşık salça

3 kaşık zeytinyağı

1 diş sarımsak

2 soğan

1 bardak et suyu

1 çay kaşığı şeker

Tuz, fesleğen, karabiber

Napolitan Sos Nasıl Yapılır?

1. adım: Soğan ve sarımsağı ince ince kıyıp zeytinyağında kavurun.

2. adım: Doğranmış domatesleri ve salçayı ilave edip karıştırmaya devam edin.

3. adım: Şeker, tuz ve et suyunu da koyduktan sonra kısık ateşte 15 dakika pişirin.

4. adım: En son karabiber ve fesleğen ekleyip ateşten alın.

Yediğim İçtiğim Sizin Olsun | İlk Defa Ekşili Levrek YaptıkYediğim İçtiğim Sizin Olsun'un yepyeni bölümünde Gülşah Karaman, Şef İbrahim Bayraktar ile birlikte Ekşili Levrek yaptı ve dünyanın en iyi tatlısı olarak seçtiği Kestaneli Helvaniyi tattı! Keyifli seyirler...
Yazarlar

Sıradaki Haber