Kansızlığa karşı Arnavut Ciğeri!
Oldukça beğenilen bir tarif olan Arnavut ciğeri, demir deposu olmasıyla bilinir.
Ciğer, çoğumuzun sevdiği enfes bir tat olan Arnavut ciğerinin yapımında kullanılır.
Ciğer bilindiği üzere bünyesinde barındırdığı mineraller ile tam bir besin deposudur. Ciğerin özellikle kansızlığa iyi geldiği bilinmektedir.
Ciğer, enerji düzeyinizi de arttırır.Yapılan bir araştırmada haftada bir kez ciğer tüketen kimselerin özellikle yüzme sırasında eskiye oranla daha dayanıklı olduğu gözlemlenmiştir.
B12 de folik asidin bol miktarda bulunduğu ciğer, protein açısından da zengindir. Ayrıca A vitamini ihtiva eden ciğer, görme yetisini de iyileştirir.
İşte bu gibi pek çok faydası bulunan ciğer ile hazırlanan Arnavut ciğeri de beğenilerek tüketilen bir yemektir. Bol soğanlı ve baharatlı Arnavut ciğeri, hem sağlığınız hem de damak tadınız için vazgeçilmez bir tariftir.