The OthersNAZIM HİKMET'Lİ GİRNE KEYFİ

NAZIM HİKMET'Lİ GİRNE KEYFİ

08.03.2016 - 21:32 | Son Güncellenme:

Mehmet Özdemirci, iyi bir işletmeci. Deniz ürünlerinde uzman sayılır. Özdemirci, The Arkın Colony Hotel'in çatı katında Misty Fish Restoranı'nda müdür olarak göreve başladı. Müthiş bir atmosferde, deniz ürünlerini tatma fırsatınız oluyor.

NAZIM HİKMETLİ GİRNE KEYFİ

Milliyet

Mehmet Özdemirci, iyi bir işletmeci. Deniz ürünlerinde uzman sayılır. Özdemirci, The Arkın Colony Hotel'in çatı katında Misty Fish Restoranı'nda müdür olarak göreve başladı. Müthiş bir atmosferde, deniz ürünlerini tatma fırsatınız oluyor.

Milliyet

Açılışında Maliye Bakanı Sayın Birikim Özgür ile birlikte bulunma fırsatım oldu. Mehmet Özdemirci, "Kıbrıs Türk halkına en güzel deniz ürünlerini sunmak için buradayız" derken The Arkın Colony Hotel Genel Müdürü Halil Bardak ise, "Girne'de fark yaratmaya başladık" dedi.

Milliyet

Mekanda yer bulmak ise zor. Daha önceden rezervasyon yaptırmanız gerekiyor.

Mekanda menüsünde sizi Nazım Hikmet'in şu dizeleri karşılıyor.

"Bulut mu olsam,

Gemi mi yoksa?

Balık mı olsam,

Yosun mu yoksa?

Ne o, ne o, ne o.

Deniz olunmalı, oğlum, bulutuyla, gemisiyle, balığıyla, yosunuyla."

(Sefa KARAHASAN-Cadde)

Milliyet

Mehmet Özdemirci ve ekibi Girne'de eşsiz bir mekanda, sizleri deniz ürünlerini tatmaya bekliyor.