TeknolojiYepyeni Bir Sosyal Ağ ; Sobrr !

Yepyeni Bir Sosyal Ağ ; Sobrr !

14.07.2014 - 12:18 | Son Güncellenme:

Her geçen gün sosyal ağ kullanıcıları artarken sosyal ağlar da artıyor, bu sosyal ağlardan en yenisi Sobrr !

Yepyeni Bir Sosyal Ağ ; Sobrr

Yeni Sobrr, anı yaşa mottosuyla karşımızda. Sobrr’u diğer sosyal ağlardan ayıran özelliği ise 24 saat sonunda her şeyi siliyor olması.

Haberin Devamı

Kullanıcılar isterlerse sürekli arkadaşlıklar edinebiliyor isterlerse 24 saatlik arkadaşlık seçeneğini seçerek gün sonunda günlük arkadaşlarına veda ediyor. Ve ister kalıcı arkadaşlarıyla ister günlük arkadaşlarıyla istedikleri gibi takipleşebiliyorlar, birbirlerine yorum yazabiliyorlar hatta fotoğraf paylaşabiliyorlar. Sobrr fotoğraflarda kullanılan etiketler için ise kullanıcılarına tek seçenek bırakmış. Paylaştığınız fotoğraflarda sadece coğrafi olarak tek etiket kullanabiliyorsunuz. Örneğin bir fotoğraf paylaştığınızda sadece “#Türkiye” etiketini ekleyebilirsiniz.

Sobrr’un kurucusu olan 26 yaşındaki yazılım mühendisi Bruce Yang Sobrr’u kurarken insanların dışarı çıkmalarını ve sadece anı yaşamaya odaklanmalarını amaçlamış.

Haberin Devamı

24 Haziran tarihinde San Fransisco’da deneme aşaması başlanan Sobrr bakalım dev sosyal ağların arasında kendine yer bulabilecek mi ?