TeknolojiVendor Ne Demek, Türkçesi Nedir? Telefonlarda Vendor Ne İşe Yarar?

Vendor Ne Demek, Türkçesi Nedir? Telefonlarda Vendor Ne İşe Yarar?

05.11.2021 - 16:59 | Son Güncellenme:

Yabancı dilde kullanılan sözcük türleri bireyler tarafından araştırılıyor. Türkeç dilinde olmayan kelimelerin tamamı bireylerce araştırılan bir bilgidir. Vendor kelimesi de kişilerin karşılaştığı ve internette Türkçe karşılığını araştırdığı bir kelimedir. Telefonlarda vendor ne işe yaradığı da merak edilen bir konudur. Vendor ne demek, Türkçesi nedir? Telefonlarda Vendor ne işe yarar? Vendor kelimesi hakkında tüm detayları ile derledik.

Vendor Ne Demek, Türkçesi Nedir Telefonlarda Vendor Ne İşe Yarar

 Vendor kelimesi herkesin mutlaka gördüğü kelimelerden biridir. Vendor kelimesi İngilizce kelimeler arasında bulunuyor. Vendor kelimesinin Türkçe karşılığı, satıcıdır.

Haberin Devamı

 Vendor Ne Demek, Türkçesi Nedir?

 İngilizce kelimelerle karşılaşanlar Türkçe karşılığını öğrenebilmenin yolların arıyor. Arama motorlarını kullanan kişiler vendor sözcüğünün Türkçe anlamını öğrenebiliyor. Vendor kelimesi günümüzde telefonlarda görülen bir kelimedir. Vendor kelimesi, satıcı anlamında bilinen ve kullanılan İngilizce sözcükler arasında bulunuyor.

 Telefonlarda Vendor Ne İşe Yarar?

 Vendor kelimesinin karşılığı herkes tarafından öğreniliyor. Telefonlarda vendor ne işe yaradığı konusuyla ilgili araştırma yapanlar bilgi edinmek istiyor. Vendor, telefon üreticilerinin cihazlara göre özel hazırladıkları bölümler olarak biliniyor. Sistemsel ayarlar ve codec dosyaları telefonların vendor kısmında bulunuyor.

Yazarlar