Oyun DunyasiShadow Realms İptal!

Shadow Realms İptal!

10.02.2015 - 16:06 | Son Güncellenme:

Bioware Austin tarafından geliştirilen ve Electornic Arts tarafından dağıtımcılığı yapılması beklenen Shadow Realms, iptal edildi. Aksiyon rol yapma türünde piyasaya çıkması beklenen oyunumuz, James Ohlen’ın yönetmenliğinde görülecekti ve Frostbite 3 teknolojisini gözler önüne serecekti. Firmanın yaptığı açıklamaya göre oyunda büyük adımlar atılmış olsa bile iptal edilmesi gerektiği yönünde.

Shadow Realms İptal

Bioware Austin tarafından geliştirilen ve Electornic Arts tarafından dağıtımcılığı yapılması beklenen Shadow Realms, iptal edildi.

Aksiyon rol yapma türünde piyasaya çıkması beklenen oyunumuz, James Ohlen’ın yönetmenliğinde görülecekti ve Frostbite 3 teknolojisini gözler önüne serecekti. Firmanın yaptığı açıklamaya göre oyunda büyük adımlar atılmış olsa bile iptal edilmesi gerektiği yönünde.

BioWare Austinstüdyosunun genel müdürü olan Jeff Hickman, Star Wars hayranları için daha çok çalışacaklarını veStar Wars: The Old Republic isimli oyunlarına odaklanacaklarını açıkladı. Hickman bunun yanında henüz isimleri duyurulmamış yeni nesil oyunlar için plan yaptıklarını ve diğer stüdyolara bu konuda destek vereceklerini de ekledi. Hickman son olarak, Shadow Realms’in kapalı betasına giren, Gamescom ve PAX’ta geri dönüş yapan tüm oyunculara teşekkürlerini iletti.