Teknoloji James Cameron Müjdeyi Verdi: “Avatar’ın Serileri Geliyor”

James Cameron Müjdeyi Verdi: “Avatar’ın Serileri Geliyor”

14.12.2015 - 11:22 | Son Güncellenme:

James Cameron, Avatar serilerinin geleceğini bildirdi. Bir döneme damgasını vurmuş Avatar, piyasaya çıkışıyla beraber yoğun ilgi toplamıştı. Bilim kurgu dünyasına hikayesi ve içeriğiyle yeni bir boyut kazandıran film, uzun aradan...

James Cameron Müjdeyi Verdi: “Avatar’ın Serileri Geliyor”

James Cameron, Avatar serilerinin geleceğini bildirdi. Bir döneme damgasını vurmuş Avatar, piyasaya çıkışıyla beraber yoğun ilgi toplamıştı. Bilim kurgu dünyasına hikayesi ve içeriğiyle yeni bir boyut kazandıran film, uzun aradan sonra tekrar vizyona girecek. James Cameron tarafından verilen bilgilere göre Avatar filminin serileri gelecek. 2017 ve 2019 yıllarında gelmesi beklenen filmlerin yine izleyicileri ekrana kitleyeceği ve muhteşem bir serüvenle beyaz perdeye taşınacağı bildirildi.

Haberin Devamı

James Cameron ilginin ve beklentinin farkında olduklarını, çok çalıştıklarını ve gerçekten güzel işler ortaya çıkaracaklarını da bildirdi. Uzun soluklu ve sabırsız bir sürece girilirken, Avatar'ın kullanacağı sistemler de şimdiden merak konusu. 2017 yılı itibariyle piyasaya sürülmesi beklenen film, şimdiden büyük ilgi görmüş durumda. Bakalım bizi bu maceralarda neler bekliyor ?