Gündem Büyükçekmece'de korkutan anız yangını! Alevler evlere yaklaştı

Büyükçekmece'de korkutan anız yangını! Alevler evlere yaklaştı

28.06.2024 - 19:46 | Son Güncellenme:

Büyükçekmece'de korkutan bir anız yangın çıktı! Alevler evlere yaklaştı. Yangın karadan ve havadan yapılan müdahalelerle söndürüldü.

Büyükçekmece'de anızda çıkan yangın büyüdü. Büyüyen yangında alevler yerleşim bölgesine yaklaşıyor. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın karadan ve havadan yapılan müdahalelerle söndürüldü.

Haberin Devamı

Büyükçekmecede korkutan anız yangını Alevler evlere yaklaştı

Büyükçekmece'de anızda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek geniş bir alana yayıldı. Yerleşim yerlerine yaklaşan alevler nedeniyle büyük panik yaşandı. Yangın karadan ve havadan yapılan müdahalelerle söndürüldü.

Büyükçekmecede korkutan anız yangını Alevler evlere yaklaştı

Yangın, bugün saat 14.30 sıralarında Celaliye Mahallesi'nde bulunan bir arazide çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle tarladaki anızda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek geniş bir alana yayıldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangın, havadan ve karadan yapılan müdahalelerle yerleşim yerlerine sıçramadan söndürüldü. Yangına müdahale ederken gözleri tozdan etkilenen itfaiye çalışanına ambulansta müdahale edildi.