TeknolojiIphone 11 Nasıl Kapatılır? Yeni Model İphone Cihazlar Nasıl Kapatılıyor?

Iphone 11 Nasıl Kapatılır? Yeni Model İphone Cihazlar Nasıl Kapatılıyor?

10.04.2021 - 04:48 | Son Güncellenme:

Iphone telefonları oldukça özel olarak tasarlanıyor. Iphone telefonlarına sahip olan kişiler telefonlarını nasıl kapatacağını öğrenmek adına bazı araştırmalar yapabiliyor. Telefonlarını kolay bir şekilde kapatamayan kişiler telefonlarını kapatmanın yollarını araştırıyor. Iphone 11 nasıl kapatılır? Yeni model iphone cihazlar nasıl kapatılıyor? İşte, bilinmesi gereken tüm detaylar.

Iphone 11 Nasıl Kapatılır Yeni Model İphone Cihazlar Nasıl Kapatılıyor


Iphone 11, yan tuşlar kullanılarak kapatılabiliyor. Özellikle güç düğmesi ve ses açma veya kapatma düğmesine basılı tutarak telefonu kapat ekranına ulaşılabiliyor.

Iphone 11 Nasıl Kapatılır?

Iphone telefonlarına sahip olan kişiler bazı özellikleri bilmediğinden kullanamıyor. Özellikle iphone telefonların yeni modellerinde telefon kapatma yöntemleri farklı şekilde hazırlanıyor. Kişiler iphone 11 telefonlarını kapatma konusunda sorun yaşayabiliyor. Kolay bir işlem olmasına rağmen pek çok kişi bu durumu çözemiyor. Iphone 11 telefonları kapatabilmek için iki tuş kullanılmalıdır. Özellikle güç düğmesi mutlaka kullanılması gereken tuşlardan biridir. Her ne kadar sadece güç düğmesi olsa da, güç düğmesine basılması telefonu kapatmaya yeterli olmuyor.

Güç düğmesine basılı tutarak, ses açma düğmesine basılmalıdır. Bu sayede iphone 11 telefon ekranına telefonu kapat seçeneği gelecektir. Kişiler bu ekrandan kapat diyerek, telefonlarını istediği her an kapatabilir. Bilindiği üzere telefonlarda uçak modu özelliği bulunuyor. Fakat kişiler şarj sebebiyle telefonlarını tamamen kapatmak isteyebiliyor. Iphone modellerinde bu durum diğer telefonlara göre daha karmaşık olarak görünse de, kişiler tarafından kolayca yapılabilecek bir işlemdir.

Yeni Model Iphone Cihazları Nasıl Kapatılıyor?

Kişiler telefonlarını kapatma konusunda yardımcı olacak bazı bilgilere ulaşmaya çalışıyor. Özellikle yeni model iphone telefon modellerinde telefon kapatma kişiler tarafından yapılamıyor. Yeni model telefonlarda telefonları kapatabilmek için bazı tuşların kullanılması gerekir. Güç düğmesi ve ses açma düğmesine basılı tutarak yeni model iphone telefonlarını kapatabilmek mümkündür. Bu tuşlara basılı tutulduğunda telefon direkt olarak kapanmaz.

Kişilere yine kapatma isteğinin olup olmadığını sorarak bir işlem sunar. Kişiler kesinlikle telefonu kapatmak istiyorsa, kapat seçeneğini seçerek telefonlarını tamamen kapatabilir. Sadece iki tuş kullanılarak yeni model iphone telefonlar kapatılabiliyor. Kişiler bu tuşları kullanarak istediği her an telefonlarını tek hamleyle kapatabilir ve istediği her an açabilir.

 

Yazarlar