TeknolojiGoogle Fiber, bir kez daha CEO'sunu kaybetti

Google Fiber, bir kez daha CEO'sunu kaybetti

20.07.2017 - 10:43 | Son Güncellenme:

Google'ın yüksek hızlı fiber internet hizmeti Google Fiber'in yeni CEO'su da istifa etti. Göreve geldikten beş ay sonra George McCray görevini bıraktı.

Google Fiber, bir kez daha CEOsunu kaybetti

Geçen yıl Google Fiber bölümü başkanı Craig Barratt’tan ekibin yarı yarıya kısılması istenmiş ve yatırımların da azalacağı ifade edilmişti. Büyüme planları yapan Barratt da Ekim ayında ayrılma kararı almıştı. Yerine bu yıl Şubat ayında George McCray getirilmiş ve Access iştirakinin yönetimi verilmişti.

Haberin Devamı

McCray yönetiminde WebPass projesinin faaliyete geçeceği ilk şehir belirlendi ve Google Fİber için bir de set üstü televizyon kutusu duyuruldu. Acak McCray, bu hafta içerisinde görevinden ayrıldı.

Google, Fiber bölümünün büyük işler başaracağından emin ve yakın zamanda yeni bir lider bulmayı planlıyor. Alphabet CEO'su Larry Page, konuyla ilgili şunları söyledi: "Google Fiber'in başarısına adanmış durumdayız. Ekip, daha ve daha fazla mutlu müşteriye gigabit bağlantılar sunmakta... Fiber mükemmel bir ekibe sahip ve bu önemli iş alanını yönetmek için mükemmel birini bulacağımıza eminim."