Galatasaray Galatasaray'a tam 40 milyon euroluk teklif! Yeni yönetimle birlikte...

Galatasaray'a tam 40 milyon euroluk teklif! Yeni yönetimle birlikte...

18.04.2022 - 10:13 | Son Güncellenme:

Seçim için geri sayıma geçen Galatasaray'da bir yandan da büyük bir transfer hareketliliği yaşanıyor. Gelecek sezon planlamasına başlamak için yeni yönetimi bekleyen Galatasaray'da 40 milyon euroluk teklif masada duruyor. İşte dev transfer gelişmesinin detayları...

Galatasaraya tam 40 milyon euroluk teklif Yeni yönetimle birlikte...

Galatasaray'da başkan Burak Elmas ve yönetiminin ibra edilmemesi sonrası ortaya çıkan seçim ortamı belirsizlikleri de beraberinde getirdi.

Haberin Devamı

KARAR YENİ YÖNETİME KALDI

Süper Lig'de mutlak şampiyonluk yaşamak istenen gelecek sezon için takımdan gidecek ve transfer edilecek futbolcular için karar yeni yönetime kaldı. 

Galatasaraya tam 40 milyon euroluk teklif Yeni yönetimle birlikte...

BİREYSEL OLARAK PARLADILAR

Seçime günler kalan sarı-kırmızılı takımda bir yandan da büyük bir transfer hareketliliği yaşanıyor. Spor Toto Süper Lig'de hayal kırıklığı yaratan UEFA Avrupa Ligi'ne çeyrek finalde veda eden Galatasaray'da bireysel olarak parlayan yıldızlara teklif yağıyor.

3 YILDIZA 40 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Gelecek sezon kurulacak kadro için önemli bir finansmana ihtiyacı olan Galatasaray'a 3 yıldızı için şimdiden toplamda 40 milyon euroluk bir teklif geldi. 

Galatasaraya tam 40 milyon euroluk teklif Yeni yönetimle birlikte...

KEREM, NELSSON, MARCAO'YA 40 MİLYON EURO

Takvim'in haberine göre yönetim, takımın 3 önemli yıldızı Kerem, Marcao ve Nelsson için resmi teklif aldı. Galatasaray'ın şu anda 3 kulüple masada olduğu ve toplam teklifin 40 milyon Euro'yu bulduğu gelen bilgiler arasında.

Haberin Devamı

AĞIRDAN ALIYOR
Başkan Burak Elmas'ın yaşanan süreç nedeniyle şu anda görüşmeleri ağırdan aldığı ve yapılan yazışmaları yeni gelecek olan yönetime devredeceği öğrenildi.

Galatasaraya tam 40 milyon euroluk teklif Yeni yönetimle birlikte...

30 Nisan'da yapılması planlanan genel kurulda seçilecek olan başkan ve yönetim kurulu bu 3 kulüple pazarlıklara devam edecek. Sadece sportif değil ekonomik anlamda da çok sıkıntılı bir süreçten geçen Galatasaray'da yeni gelecek olan yönetimi önemli bir mali yük bekliyor.

SICAK PARA LAZIM
Kısa vadeli borçlar ve ödemeler için sıcak paraya ihtiyaç duyacak olan yeni yönetimin 40 milyon Euro'luk bir rakamı asla göz ardı edemeyeceği ifade ediliyor. Bu nedenle seçim sonrası Kerem, Marcao ve Nelsson konusunda sıcak bir gündemin yaşanması bekleniyor.

Yazarlar