Milli TakımNeymar'dan Brezilya Milli Takım açıklaması!

Neymar'dan Brezilya Milli Takım açıklaması!

26.09.2022 - 18:32 | Son Güncellenme:

Paris Saint-Germain forması giyen Neymar, Brezilya Milli Takımı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Milli futbolcu, süre aldığı maçlardan bu yana en iyi takım olduğunu söyledi.

Neymardan Brezilya Milli Takım açıklaması

Fransa Ligue 1 takımlarından PSG'de forma giyen Neymar da Silva Santos Júnior, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Bu sezonda kalitesini gösteren Neymar, milli forma ile bu sezon 7 resmi maça çıktı. 30 yaşındaki yıldız futbolcu, Brezilya Milli Takımı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

KAKA'DAN NEYMAR AÇIKLAMASI

Brezilya Milli Takımı'nın 2022 Dünya Kupası'na bir önceki turnuvaya göre daha iyi bir kadroyla gideceğini söyleyen Kaka, "Neymar, 2022 Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'nın lideri olacak. Onun yanında Vinicius gibi oyuncuların da olması çok önemli. 2018'de de Neymar kahramandı ama şimdi yanında çok iyi genç oyuncular var. Bu da Neymar'ın üstündeki baskıyı biraz kaldırıyor." ifadelerini kullandı.

SEZONA İYİ BAŞLANGIÇ

Paris Saint-Germain'in yıldız futbolcusu Neymar sezona iyi bir başlangıç yaptı. Gösterdiği performans ile taraftarın sevgisini kazandı. Brezilyalı futbolcu bu sezon çıktığı 11 resmi maçta 11 kez rakip kaleyi sarsmayı başardı. Bunun yanı sıra takım arkadaşlarına 8 gol pası verdi. Neymar'ın şu anki piyasa değeri 75 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

Neymardan Brezilya Milli Takım açıklaması

NEYMAR'DAN MİLLİ TAKIM AÇIKLAMASI

PSG forması giyen Neymar, Brezilya Milli Takımı için açıklamalarda bulundu.

Neymar, "Bu, benim oynamaya başladığımdan bu yana en iyi Brezilya Milli Takımı. Çok güçlü bir hücum hattımız var. Her futbolcunun takımda bir rolü var ve hep birlikte hedefe odaklandık. Bence en önemlisi bu. Yeni bir şey hissediyoruz ve takım yeniden doğmuş gibi görünüyor, bu harika bir şey" dedi.

"Şu andaki takım tecrübe ve gençliğin bir karışımı" diyen 30 yaşındaki futbolcu, "Birbirimiz için çaba göstermeye hazırız. Takım olarak oynuyoruz ve bu bize Dünya Kupası'nda ileri turlara gitme şansı verecek" diye konuştu.

Neymardan Brezilya Milli Takım açıklaması

Neymardan Brezilya Milli Takım açıklaması